GELI GELEMAN huhuhu =)

Feb 22, 2010

Sgt setuje dgn post cik aina... entry tajuk ‘’JANGAN BERLAGAK MACAM BAGUS SG BOLEH??!!’’

Kalau sape yg interested nak bace more and more boleh click

Hurm,,, tak faham, kenape ade org yg rase diri bagus padahal tak la bagus mane pun,, tapi buat post poyo...

Two tumbs up untuk cik aina for your great post.. tgk cik aina ni.. follower ribu riban pun tak poyo macam sesetengah org yg baru follower 200 or 300..

Saya ni budak baru belajar dlm blog2 tapi bile terbaca entry annoying.. uish geli la.. nasib ade cik aina ni post baik punya untuk org yang perasan bagus tuh..

Sila lah berpijak di bumi nyata =)

P/S : nak bace post yg mengelikan itu? Pm me. I give the link

3 comments:

  1. berdiri di atas kaki sendiri..hehehe
    ehh?macam takde kene mengena kan??hahaha

    lain orang lain ragamnye kan..huhuu

    ReplyDelete
  2. owh. bagi lah 'link' tu. i pun nak baca.

    ReplyDelete
  3. biasa la, sape makan cili biar die la yg terasa pedas nya.. td ily baru je lepas check entry poyo itu, pastu tgk dah kene edit dgn blogger nyer.. maybe risau kene hentam or tersedar diri..

    tp ily suke sgt post cik aina =)
    very the humble and very classy..
    kalau nak link cik aina tu.. ily da letak kat atas.. click la =)


    setinggi mane pun kita pasti ade org yg super duper tinggi yg lebih humble and tak poyoz..

    dalam dunia ni ade yg suka ade yg meluat, so kite same2 la buat pengajaran..

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)