im going to clear up my friend list in my real life.. its time to keep real friend and kick out "BAD'' friend =)

Feb 22, 2010

sorry.. ily rase dah lame sgt ily berlembut.. thats it. fullstop. enough.

ily rase lebih baik mempunyai kawan baik yg betul baik..
dari mempunyai kawan baik yg jahat..

pening tak? fikir dalam2 maksud ily tuh.. hehehe =)

you all pernah tak kawan dengan org tu sebab kesian kat die, takde ramai org nak kawan dgn die, bile org lain cerita keburukkan die kite slalu back up die..

tp nak buat macam mane kalau ramai org tak suke mesti ade sebab kan? tp ily try la juga nak cari kebaikan die and try my best to look for good things in her.. walaupun kadang kala ily meluat.. but ily sabar je la sebab kesian plak.. ni la ily asyik2 kesian.. thats it, now no more..

ily nak azam baru, sempena tahun baru cina ni

SAYA HANYA AKAN BUAT BAIK PADA ORG YG BETUL2 BAIK SAHAJA

but that's it.. i give up.. negative kinda people will never change.. you try to be nice kepada die but instead die pulak the opposite site..

so that's it for today!

p/s : luckily ily ade ramai kawan2 lain yg sweet, selalu positive =) hugs to all my dearie friends

peace out baby =)

6 comments:

  1. really good good post!
    clear all the bad people..
    stop from doing good if they not worth it..
    =)

    ReplyDelete
  2. berkawan tp jangan rapat.kawan atas dasar nama.alau org macamtu.tp jangan buang kawan.ok?hehehe

    ReplyDelete
  3. ya betul Helena.. hehe =)

    susah la kalau org nak emo, tak pasal....

    bak kate org tua2 siapa makan cili, die terasa edas nya kan......... =)

    ReplyDelete
  4. ya ily..aina support u..mmuahh!!

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)