Mid Term da dekat =)

Feb 23, 2010

ni la susah, kerja la, study la,mengajar la, tapi takpe jajni mase di isi dgn benda2 yg berfaedah.. waalupun bizzy dizzy tapi kene pandai2 la nak bahagi masa, masa untuk kerja, mase untuk study, mase untuk mengajar, masa untuk keluarga, masa untuk org tersayang.. cerita pasal masa,... tup2 mase berlalu exam pun da nak dekat =)

ok hurm.. let see.. nanti ade mase sikit ily share my study tips =)

or sape2 yg ade tips study, boleh la share sikit dgn ily ni.. sharing is caring kan?


Qoutes of the day arini : You can believe what ever you want to believe,
BUT you cant change the fact.. huhuhuhu..

that's it for today..

peace out baby!

2 comments:

  1. cikhel ingat nak sambung degree taun depan.so amat baguslah kalo ade tips study,.hehehe pale dah tepu nih..haha

    ReplyDelete
  2. Cikhel.. bagus sgt a niat u to.. buat part time pun ok =)

    ok nanti ay,,, ni itgh kumpul2 tips2 pastu nanti i post kite share same2 ay =)

    kalau u ade yg lagi best share la dgn ily

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)