my adik = super bangang

Jun 22, 2010


Birthday die 27 june ni tp da berape kali dok asyik2 remind pasal hadiah die.. kalau dlm hp tu dah macam snooze.. da kejap bgtau kejap remind lagi... ape da.. yer kaklia tahu kamu nak psp tu.. berapa kali mahu kasi reminder da?


FYI : bukan ke kalau birthday org, kite kene bagi hadiah ikut ke ikhlasan org.. ni tak die punyer birthday die dok push2 kite bagi tahu specific nak ape ada ke patut?


Kamu tu da 20 tahun jadi adik kak lia, tak kan la tahun ni plak tetibe kaklia lupe kan? Last year pun kaklia bagi hp for your birthday.. pastu kejap je kamu pakai terus rosak, jatuh.. I feel very2 appreciated.

Yang membuat kaklia paling terasa, kamu tak sabar2 semalam pergi beli sendiri psp tu.. ok fine.. dah kamu beli kamu suruh kaklia bayar balik pulak kakt kamu..

Actually if you speak nicer i don’t mind to pay at all. But the way you said it very annoying.. rase macam nak sepak je.. tak payah la kamu nak remind pasal birthday kamu tu, bile kamu cakap banyak kali and push2 orang macam tu.. sape2 pun jadi HANGIN.. daripada betul2 ikhlas nak bagi jadi macam langsung malas layan.. tahu tak?

Selama kaklia jadi kakak kamu ni ape lagi yg tak cukup?

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)