If you have one Wish that might come true.. what would it be?

Jul 5, 2010


Semalam tgk channel E, pastu ade citer Bank of Hollywood.. Cite ni pasal ada 4 hollywood celebrities yg ade banyak duit pastu they will give it to anyone who ask for it..


But mesti la ade requirement.. the person who ask must have a good reason or at least a reason that will charmed the heart of the four celebrities..

Pastu macam2 la org dtg minta duit ade yg ngarut2 ade yg funny reason ade yg sedih pun ade.. macam2..





Pastu ily pun dok la berangan teringat lak dulu kan ade rancangan lebih kurang macam ni mase ily kecik2 dulu kalau tak silap Benson & Hedges pernah menaja rancangan B&H Golden Dreams (kemudian B&H Gold & Dreams) dan B&H Golden Dreams Xtreme di TV3 pada sekitar tahun 1990-an. Tu mase ily kecik2 dulu.. suke sgt tgk citer ni pastu Berangan2 la kalau ily nak mintak ape ek?

In this show die lain skit dari Bank of Hollywood tu, sebab bank of Hollywood bagi duit dan biar the contestant tu pandai2 sediri la manage duit tu,,,



Tp B&H ni die monitor dan menrealisasi kan dream org tu from start till end pastu die record and put on the show on tv.. macam syok sikit la sebab boleh tgk camner akhirnyer org tu dapat dream die kan? Tp mungkin yg ni more cost la.. i don’t know this is just my personal view.


Tp sekarang ni dah takde da show ni.. hurm (sedih) maybe sebab B&H ni company tobacco kot..


Ok anyway.. my dream would be..... Uwek! Rahsia mane boleh bagi tahu.. kalau bgtahu nanti tak jadi..


FYI : semua pic di atas di pinjam from Google.

7 comments:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)