Buka Puasa IKEA ramadhan buffet 2010 dan cupcake chic =)

Aug 22, 2010


Last week ily pergi Cupcake Chic, sedap sgt bukan ape teringin.. yer la bulan puasa ni semua nampak semua sedap.. more over mende cute2 ni lagi la cepat lapar hehe.. ok so actually tak plan pun nka pergi mamam cupckae tu..

tp kebetulan ily pergi IKEA khamis lepas sebab nak try ramadhan buffet die.. so sambil2 tu jalan2 beli la cupcake comel ni da alang2 depan Ikano tuh je kan..

so bulan puasa ni Cupcake Chic ade promo beli sedozen dengan harga RM36 sahaja.. harga sebenar RM48 ok la kan dapat jimat lagi tuh =)







ni la die picture cupcake yg nyum! nyum! yummy!
ni ily jadi camwhore jap sementara tunggu berbuka
ni tempat mamam die.. die buat tepi surau so senang la nak solat maghrib kan



some of the lauk..
muka johan tgh LAPAR memang garang
macam ambassador la plak
ni sticker yg akan diberi lepas bayar buffet tuh
and yes, for every person yg makan akan dapat RM5 voucher and kene habis kan dalam masa yg sama. sokalau pergi berdua dapat la RM10, boleh la nak beli kuih raye ke.. sebab kuih raye die RM10 je.. tak tahu la sedap ke tak,, bcoz ily tak rase and tak beli, i decided to buy candle holder..

OK FYI :

1) everyday mereka tukar2 the menu so tgk la nasib yer.

2) payment : RM 25 per person sahaja

3) ily sugeest pergi la hari bekerja sebab less crowd

4) buffet line buka at 6.30pm so tak payah la dtg awal sgt


Selamat mencube yer..

nanti ily ade mase ily buat post pasal ily baru lepas pergi aquaria last saturday hehe okie doki buybuy!

Peace out =) and macam biase typo please ignore yer.


6 comments:

  1. bole la tahan.. hehe murah dan sedap

    ReplyDelete
  2. yunk, best juga buka puasa kat sini kan!..every year i akan berbuka puasa kat sini but this year belum lagi..

    tapi this year dah naik eak harga buffet dier..last year RM18.50 kalau tak salah..

    ReplyDelete
  3. betul2 this year naik harge skit =) tp die bg voucher RM 5..

    last year ade ice cream this year takde mase ily pg tuh..

    lepas tuh last year buat kat food court kan? sempit skit.. this year buta kat ruang hall belakang surau..

    try la why not =)

    ReplyDelete
  4. Blog hopping. Tgh google tentang ikea buffet. He he he.
    How was it? Meatballs ada dalam buffet list ke tak? Ke ala carte? :)

    ReplyDelete
  5. meat ball takde.. no sweedish food..

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)