Buka Puasa =)

Aug 16, 2010




hi all, saje je nak share, alang2 aritu ily da post kan.. so ily decide kali ni nak buat review of my buka puasa event.. padahal baru one week puasa hehee takpe nanti next2 event buka puasa ily upload lagi..

1) ily buka puasa with my bestie mase sekolah dulu. Name die shahirah. die sgt super duper comel and sweet. lame tak jumoe die ni lebih dari setahun.. bukan tak nak jumpe, cume nak buat camner dah die pun belajar jauh sgt. ni die balik Malaysia baru la berkesempatan nak jumpe die. what eva it is i always <3>

ok so kitorang buka puasa di RnK Sate cawangan setiawangsa. Boleh tahan sedap juga.

price sate ayam/daging = 60sen perpcs agak besar la portion
then lauk2 masakan lain standard harga biasa

kedai cozy hiasan ala2 kampung skit.. and semua kayu kayan. enjoy the pic. gambar gelap skit..


2) then hari sabtu ily buka puasa dgn Keluarga johan. Kami pergi ke Perangsang Templer Golf Club. yg pergi nyer ily,johan,Danish, anak sedara johan and tak ketingalan enma and farid. yer la the more the merrier!

kat sini kami makan buffet. so for member of the club harga buffet hanya rm40.00 perperson. TQ yer parent johan sebab belanja. Murah rezeki uncle and auntie ( segan lak)

yg special kat sane ade macam2 desert and ada kambing bakar seekor. then macam biasa la macam2 ada...

enjoy the pic.. tu yg kt templer tu gambar siang banyak la..time makan segan lak nak snap sebab parents die ade kan.. and fyi lepas solat dan da kenyang tu kami main snooker sebab kat situ ade snooker.

this week and next coming weeks i have more event for buka puasa with my office mates,family and friends.. will update later..

johan and farid

me and enma =)



ni sha =)


No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)