Just because Im nice dosent mean Im weak

Aug 9, 2010


Airni ily terbaca kawan ily punyer status update. Die tulis Just because Im nice dosent mean Im weak..

Ter sangat setuju. Huhuhu.. ok la rakan2 sekalian, ily decided untuk tak nak elaborate panjang2 pasal status tuh..

What ever pun sempena da nak masuk bulan puasa ni. Ily nak ambil kesempatan untuk wish selamat mengerjakan ibadah puasa. Semoga amal kite diterima oleh NYA.

Dalam bulan puasa ni mari bersama banyak2 kan melakukan amal macam bersedekah dan sebagai nya =)

Mari kita sama2 manfaatkan bulan ramadhan kali ini, kerana ini mungkin ramadhan terakhir bagi kite semua.. kite tak pasti lagi adakah umur kita panjang untuk menyambut ramadhan pada tahun yg akan datang

Mari kite sama sucikan hati dan ily pun nak minta maaf kalau ada apa yang ily tulis selama ini ada menguris or terkecik kan hati sesiapa sama ada ily ade intention or not..

Sorry sorry sorry maafkan saya



ps: kalau ade typo tu sorry la ily malas nak edit huhuhu

2 comments:

  1. totallu agreeeeee

    klu ade typo tu sorila ye..ahahah

    slmt berpose :D

    ReplyDelete
  2. hehehe same la kite cik Bucken hehehee =)

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)