Aquaria KLCC review

Sep 7, 2010

Hari tu ily da janji nak buat review pasal aquaria..



actually da pergi dua kali.. last year and this year.. banyak la juga perubahan, obviously price change la kan.. buakn makin murah tp makin mahal.. tu la maybe shark tu makan banyak so nak tampung overhead cost kot hehehe

ini adalah admission fees FYI kalau student dapat extra discount lagi RM5 to be deducted.

Kenape aquaria best?

1) boleh pegang shark (tp shark yg no tak ganas punyer) and boleh pegang star fish yg tomei

2) every 4pm boleh tgk feeding prihanha show

3) boleh snap pic banyak2 (sesuai untuk cam whore macam saya)

4) best sgt tgk fish ( juga sesuai untuk peminat ikan macam saya)

5) boleh dapat alot of info




ini seahorse yg tomei

ini pic gedik ily last year

this is me and my bro (mase tuh rambut die belum jadi biri-biri lagi)

me and johan


ni my bro (with his biri2 hair) and johan



So go there jalan2 tgk2 why not kan?



for more info go to this link ok =)

p/s : lepas tgk pic ni.. i think i have to change my hairstyle la.. same je cam last year.. boring je.. time ni la nak experiment.. lepas raya haji dah nak start with my new make over da =) hehehee



1 comment:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)