Get Slim, Get Healthy and Be happy =)

Oct 14, 2010


Hi there =)

ok just nak share, baru2 ni obsess dgn nak jadi kurus.. (im not physco ok?) tp ade beberape sebab kenape saya begitu obsess tetibe

1) ade ke patut ade org tu cakap saya punyer pic profile kat ym tu pic org lain? WTfish kan? kan?
(adakah itu bermakne sekarang sy da tak comel? sb tu pic mase 2006)

2) im feel like im boring now in terms of style, bcoz i am abit berisi now and im kinda particular about not revealing my tummy and thigh . (FYI :skinny people could wear anything and look great, how i hate them huhuhu)

So ape solution saya?

1) saya decide untuk bersenam dgn kadar yg sangat rajin jd saya beli cd aerobic dan buat kat umah huhuhu!

2) instead of nasi lemak or meehoon for breakfast saya bertukar kepada nestle fitness Cereal yummy! and fyi :mase u all beli cereal tuh die ade bg free fitness cd bole try juga =)

2) there meals a day, ily decide to take the cereal to replace my two meals and satu meal je makan nasi or benda berat which is on lunch time..


Mari kite tgk lagi 1 month what will happen =) pray for me ya! hugs!

2 comments:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)