saya sayang kawan-kawan saya

Oct 1, 2010

kawan saya sgt tomei.. mereka sgt sweet dan very2 supportive trough my ups and down.

hari ini ade sorang kawan saya, die resign dan bakal kerje di tempat baru.

jadi apakah perasaan saya?

1) Happy sebab she got BETTER offer.

2) she is taking another step.. to even more brighter future =)

3) tp saya pun sedih juga.. nanti da tak dapat jumpe die hari-hari.

4) tp saya tak suke sedih2 sebab sedih2 tu tak best.

5) jadi sya takmo nangis or nampak sedih.

6) saya takmo la her last memory of us in the offcie together. dgn nangis2

7) jd saya kuatkan hati dan nampak happy je dan sibukan diri..


I gonna miss you Georgie =)

p/s : since u suke asyik2 tukar name.. next time u bace post ni kalau u tukar2 name lagi pun jgn lupe kami semua yer hehehe

1 comment:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)