Assignment - OUM

Feb 11, 2011

ily kan part time student, jadi biase la bile da jadi student ni tak kira la part time ke full time ke.. mesti kene buat assignment kan?

Sem ni mencabar sebab kene siapkan 3 assignment with minimum 2500 words per assignment dan paling best nyer kene hantar before 7th March 2011.

so lebih kurang 3 minggu je lagi masanya.. berderau jantung ily.. sempat ke tak sempat siap semua ni?

first assignment topic = Compensation management - dalam part ni ily kene prepare report pasal compensation management practices in selected foreign owned firm in malaysia.

Second assignment topic = Employment law and industrial Law - yang ni ily kene buat report pasal any organisation then citer2 la skit2 pasal contract of services and contract for services. lepas tu kene bg contoh misconduct and explain procedure applies. yang ni ily pilih former company ily ytl.

third assignment topic = financial accounting - yang ni pula ily kena review financial statement of three, 3 yer... malaysian companies listed in Bursa Malaysia. lepas tu kene select company tu setiap satu dari manufacturing,trading, and finance sectors.
yang ni pula ily pilih sunway trading, bata malaysia and rhb.

Hurm.. boleh ke ily siap kan semua ni on time? makin di pikir makin berdebar rasanya.. da la semua subject tu carry 40% dari full marks. lagi 60% final exam.

Harap2 sempat la siap semua ni.. sekarangn i ily tgh dlm usaha settle'kan yg first assigment tu dulu. Then, next week buat satu lagi and the last week satu lagi.. then.. Insya Allah semua siap on time..

baru la ily paham betapa susah nya orang yg belajar part time ni.. nak bahagikan masa dengan kerja, personal life, love life, and then study.. kalau dah kahwin nanti macam mana la agaknya ya? Harap2 ok la.. just go with the flow =)

Chaiyok!! Insya Allah

5 comments:

  1. salam...

    boleh saya dapatkan assigment awk untuk financial accounting x?? sebagai rujukan shja... if boleh.. u can email me at mjar_eida88@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  2. ntah kemane da.. sebab da setahun hhuhuhu.. i hope i still have it =) I seriously dont mind to share =)

    ReplyDelete
  3. hi Lily,

    if you don`t mind to share, can give me the sample at qkushyry@yahoo.com...thanks...

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)