Bake with Yen - murah

Feb 22, 2011


semenjak dua menjak ily rajin baking.. saje la try menjadi pulak =)

nak jual tu takde la.. sape la nak belikan.. tapi makan sendiri boleh la =)

yang membuat ily rajin sangat bake sebab ily jumpe port baik punya untuk beli barang2 bakery and murah sangat =)

so kalau korang nak try baking, yer la nak buat muffin ke nak buat cup cake ke or biscuit or anything.. my personal suggestion sila pergi kat bake with yen.

murah dan berbaloi2 =) bake with yen ni banyak cawangan so boleh try la mane.. chewah, buat free advertising pulak kan.. but seriously murah sangat barang2 die =) dan yang penting fresh..

ily dapat tahu pun kawan ily kak akmar yg tolong inform =) mase tu ily sibuk dok cari payung kecik yg tepi drinks tu.. yg berwarna warni tu.. mase tu ily organise event untuk ytlcomms ade event hawaiaan breakfast tu yg dapat tahu kat bake with yen murah..

bile sampai jadi cam psycho jap.. semua benda nak beli huhuhu




www.bakewithyen.com

4 comments:

  1. Pretty section of content. I just stumbleԁ upon your wеb site and
    in acсession capіtal to assеrt thаt I aсquirе actually enjοуed acсount your blog posts.
    Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

    my page :: premature ejaculation remedies

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)