Royal Wedding Fashion Review

Apr 30, 2011

Seronok kan tengok pic nie? Dream do come true for some people =)

Dari a simple girl she turned into a very lovely princess =) how Lucky!

ily ni da la peminat hard core fairytale story.. pastu tgk camni lagi la meroyan hahahaha =) what ever it is I am happy for her =) cantik wedding dress Kate, simple yet elegant very fairytale kinda wedding dress.

Ok now, nak comment skit pasal pakaian2 guest of Honor yang lain.

This lady is very brace to wear a very strong colour. I love the idea of this kind of blue. Very bold dan menarik. Her head gear pun nampak sophisticated sangat. Futuristic design.
Pippa yang comel =) adik kate jadi maid of honour. Comel je. another simple yet very stylish dress. Cutting tu yang penting. Cantik flowy dan kemas. No need serabut serabai.

Budak2 kecik flower girl pun comel teramat. Budak2 kecik memang sesuai pakai flat shoe. And make sure no slipper. Uish mase wedding ily nanti memang nak tegas kan budak2 yg flower girl no slipper. nampak tak proper. Camni comel je and kemas sangat. I like!
Princess Eugine and Beatrice ni adik beradik. Dorangn i memang born princes so for me.. tak special mane la.. tapi thumbs up! untuk their fashion taste.

Maybe bagi certain people that ape la ni hat pelik2.. but for me why not? sekali sekala nak melaram time wedding. They can shhow their personality and fashion taste. And the bold design of the hats is very stunning =) Cume ily tak minat bulu2 tu cam pelik.. but that is just my opinion =)

Ingat senang ke nka buat hat tu? uish penat tu.. Plus I love their shoe =)
Yang ni ok la cantik tapi cam boring skit. No statement. Nothing special except I love the pink peep toe shoe =)
Mak kepada pengantin. Cantik simple and very elegant. Nampak gaya family belah kate ni menang minat simple2 tailored dress yet detail =) Thumbs up!

Jadi tak la over shadow pengantin kan? tapi simple colour pun soft je.
Ni girl friend Prince Harry. Cantik juga orang nyer. Cume tu la macam lack of preparation.Baju nyer cam lain size. Like borrowed je. Colour ok cantik menarik cume tak details. And abit sloppy. Sorry just opinion.
macam biasa Beckham and Victoria memang fashion conscious laki bini. Fabulous! Nice killer heels ( cume tak selamat sebab die tgh pregnant) tapi cantik and stuning. Nice simple Hat. Dress simple la.. nak buat camner pregnant kan =)
Tang ni ily nka puji hat die cantik.. suke lawa!!!

Ni fashion tak keruan. Yang paling ily tak minat la buat masa ni.
This one another of fav. Cantik very simple and sweet. Orang nyer pun cantik. Baju nyr pun sweet. The detail of the fabric and very nice earing =)


So tu je la ily nak share =) just my opinion. I wish all the best to the couple =) hope their marriage last forever and stay happily ever after like a fairytale every girl dream of =)

2 comments:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)