Ujian HIV untuk berkahwin

Oct 25, 2011


Akhirnya settle urusan HIV test.. Next time if you all nak buat HIV test, kena buat apppointment dulu.. ily dapat pun 1 month time range tarih appointment from the date yang ily request tu..

Apply hujung bulan 9, ni ha.. 25hb 10 baru dapat apointment die.. Bukan nyer rumit pun nak buat HIV test tu cume the cekadak je yang banyak..

If your home address kat kl kena download dulu borang HIV test then isi, then bawa mase nak pergi buat ujian tu...

Menunggu tak payah citer la.. =) we spend few hours waiting, last2 procedure nyer take like less than 5 mins je.. nak menunggu pegawai perubatan tu chop dgn sigh punyer la lamee.. nak tick 1 kotak je pun pastu sign seciput......... Aduh.. its ok la.. ni la ape orang kate dugaan nak kahwin...

p/s : Be strong and hopefully everything will go smooth after this...

1 comment:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)