Make up Murah untuk Dinner / Prom Night / Bertunang / Photoshoot dan Majlis RM 50 (area KL)

Dec 29, 2011


I’ve been gaining knowledge in make up and I am very passionate about make up. Mak sedara ily ade buka butik mengandam dan mak saya sendiri selalu make up kan kawan2 serta sedara mara..
Ramai juga kawan2 ily yang minta ily make up kan diorang mase majlis Dinner dan lain2.. So why not I start buat this as a part time income tak gitu?
Untuk permulaan ni ily buat promotion RM 50 je per session.. kalau area kl dan certain part of selangor tu memang takde charge la =)
Harga ini sangat murah sebab make up yang ily pakai is M.A.C dan other pharmacy brand =) bedak dan foundation ily pakai yang selalu mak andam2 dan make up artist guna.. memamng tahan lama da kulit jadi flawless gitu…. Nak tahu? Bole la try my special service =)
Tapi if jauh2, sian la kat ily =) Tapi ily akan cube juga cater if ade kesempatan =)

If you all ade photoshoot pun ily boleh dtg kat your shooting area n provide my service =)
I am very flexible =)
FYI : Ily make up sekali dgn gam bulu mate palsu =) baru la cantik mcam doll
Berminat? Boleh call ily at 018 248 2011 ( nombor ni memang pelik skit tp die number maxis) so don’t worry you can reach me =)
If nak tanyer2 dulu bole reach me at my email illy.ariffin@gmail.com


______________update 2016 ____________________________


illy dah tak buat make up service ni sebab tak cukup masa, skang focus pada anak, kerja and blog jer. 
thank you sudi singgah blog illy :) 

3 comments:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)