ORANG BODO = DOUBLE PARK

May 30, 2011


td ingat kan boleh ler balik awal arini.. tup2 ada orang double park belakang kete.. Aduh sikit punyer panas jiwa beta!!

I do understand sometime people have to double park since they have no other choice and it is quite an urgent situation or maybe they just wanna park 5 min to get something..

But in this case, the moron made me wait for the whole 1 an a half hour! kot yer pun nak double park tu.. 10 mins ke 5 mins ke bolelh bla la lagik..

Ok, fine.. memang si moron itu tinggalkan her phone number on the dash board. tapi like million times I tried to contact her.. she dont bother to pick up her phone.. (I just dont understand this level of ignorance) IF YOU DONT WANT TO PICK UP YOUR PHONE, PLEASE DO NOT DOUBLE PARK!

Sakit jiwa betul la dgn perangai manusia yg bengap tak berbatas cam ni.. very ignorance!

just imagine, if i have a kid and my kid waiting for me to pick him/her up from school.. at 7.30 only i can leave my office, who want to be responsible if anything happen to my kid? this is just an example (im not married yet)

There are many more example of an urgent situation where I might get worse just because some selfish people feeling like super lazy and dont want to find a proper parking.

So moral of the story : Next time jangan la buat perangai double parking and pelbagai ni.. menyusahkan orang lain..

Kalau nak double park alang2tindih je pic kat bwah ni hahaha


Wedding Song Playlist =)

May 17, 2011

tgh buat my wedding day playlist =) banyak gak lagu yang ily cari da dalam 40 lagu.. ily ingat kalau dlm 70 ok kot.. boleh recycle balik lagu tu..

lagu lama lagu baru lagu melayu lagu mat saleh semua ader =)

this song is definitely will be repeated again and again and again on that day =)

Wedding Update

May 16, 2011

SKang ily asyik bz dgn preparation wedding and update blog wedding. Jadi blog yang ini agak terabai.. cian blog ni.. hehe

bdaway hopefully semua berjalan lancar seperti yang dirancang Amin.

Bulan 5 ni jadual ily penuh dgn pergi wedding yer la nak cari inspiration dan idea =)


seronok tau pergi wedding rasa happy je =) seronok tengok orang bahagia =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)