Uncivilized - People found in Malaysia

Apr 22, 2012



No menace people.

This bloody chameleon again getting on my nerve. Aku ingat dia da balajar dari kesilapan silam.. TP aku silap sikap bodo dan bangang nyer semakin bertambah dan duplicate in binary effect. Berganda dengan dashyat.. kalau nak bongok sorang2 its ok tak meyusahkan org lain..

Ok lets stop my crappiniess before it get worse.. Chamelon sekor ni borrow my dept trolley. So budak umur 3 tahun ke atas, as far as I am concern da tahu the BIG two rules of borrowing people’s stuff..

No 1 = Tell
No 2 = Return it back you bloody Mada fakka


The problem is, this (unclever / suspected retarded) chameleon, suka pinjam my dept punyer trolley.. memang la mende kecik trolley je kan.. ape nak kecoh kan?

Tp cube bayangkan yg anda punyer dept sendiri nak pakai cari2 bende tu takde.. sakit tak HATI? So mada fakka chameleon ni da kantoi pinjam banyak kali.. da la main ambik cam harta bapak die, never tell also ( no menace right?)


Then never return.. sakit tak hati? How come simple thing like this also tak reti nak buat.. tak belajar ke kat sekolah pelajaran moral?



Sorry la if this entry so full or RAGE.. just nak lepaskan rasa tak puas hati.. dan juga rasa pelik. Why there are still human on earth that acted in such uncivilized way.


1 comment:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)