Hari MALAS sedunia

May 13, 2012

Harini adalah hari malas sedunia, kami laki bini selamber istihar. Well aferall it is Sunday! So harini kami bagun lambat tanpa hiraukan alarm clock.... Best! then siap2 pergi brunch kat Fat Spoon. Ily ambik nasi ulam with curry chikcen whlie encik hubby ambik nasi goreng sambal.

The portion was generous n thr price is affordable. Yg ily pubyer rm12.90 johan punyer rm11.90, then kami minum lychee with mint (seriously sedap n resfreshing sebab die blend the lychee pluss letak fresh mint leaves dlm tu) then plain water.

For dessert kami ambik fried banana spring roll with ice cream :) totally worth it rm9.90 only


Then after that kami pergi session membelai diri cuci rambut n buat pedicure. Encik hubby dgn setia nya menuggu isterinya yg comel ini. Hahahaha! Dont vomit yet, more to come :p

Then encik hubby tak bole tahan die pun nak rasa dibekai manja oleh stylist. Die pun belasah shampoo n potong rambut sampai puan isteri sambung buat treatment pedicure . Yer la jari kaki ily tak cantik ( mengaku tau) total cost . Buat semua dlm hundred plus la untuk dua org. Sekali sekala je kami mengada camni... Nak selalu tak dapek la, bukan anak raja no funder :)


Then balik umah kami duk melepak,ily sambung bace my fav story book n hubby bace mag kerete. Then we decided to end the afternoon with tea time dating session kat umah :) buat hot tea + keropok + kacang tumbuk :) then borak2 best :) rase chillax sgt.


Mlm plak lepak with our best friends :) sape lagi klau bukan encik farid n puan enma :)


So that is how we spend our hari malas sedunia :)

Enjoy the picture

4 comments:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)