Meroyan

Jun 22, 2012

Ini adalah entri meroyan, sape yg tak sure meroyan tu ape. Di persilakan google :) panjang sgt if nak explain sini.

Ok the thing is ada la sorang auntie ni kami ingat kan baik, rupa nya berpura2 kerja asyik nak condemn org n kutuk2. Kalau bg kritikan membina tu takpa sebab niat bg org tu improve.

Ni tak, die pg pok pek kutuk sini kutuk sane budget bagus, awak tu cukup hebat ke? Ily tgk takde ape pun.... Nothing also... Sungguh disgusting dgn org yg perangai pelik2 mcam ni.


Nampak sgt hati busuk n faker :) mulut kat depan baik padahal hati nya amboiiiiii


Kalau ckap menda betul takpe, ni tak di add extra ingredient, banyak tak betul dari yg betul, ily berdoa agar die bertaubat.


Tu la kau kerja n hobby asyik kutuk org, sampai bile last2 org lain tahu juga....



P/s: tak baik tau buat citer, last skali sendiri kantoi :) sape yg padan muke? Senfiri juga... Tu la

2 comments:

  1. sabar la puan Illy..jgn marah, nnti muka makin kedut..hahaa..stay coool ya..pewit..

    ReplyDelete
  2. hehehe =) marah kejap je.. Biase la perempuan, bile ngamuk kejap je.. pastu cool balik =) peace out!

    bdaway time kasih yer, tolong ingatkan

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)