My Jalan2 Trips are scheduled!!!

Sep 2, 2012

yeay! I am so excited =)


I have planned many things =) n Insya Allah everything will go smoothly =)

Untuk bulan sept ni ily nak gi Tioman lagi! yeay babeyhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. I am so freaking excited to have my reunion with all the cute fishes!! nanti ily update for this trip my second trip review, stay tune!

then on November ni on the 28th pulak, ily da booked Tune hotel nak pergi Kota Bharu Kelantan.. yang ni pun ily tak sabar gak.. last sekali pergi Kelantan mase tu kecik lagi ikut ayah.. this time pergi dgn husband pulak =) kali ni kitorang nak pergi road trip, mula2 tu ingat nak ambik flight je.. tapi lepas di kira2 mcam mahal la,, pastu nak cari public transport kat sane pulak pastu kan? cam tak berbaloi.. so kitorang nak road trip je... berape jam eh agak nyer from KL? takpe la yang penting best jalan2 tengok negeri orang pastu bole  beli buah tangan n bole mamam sedap.. yummy!

The next trip yg da confirmed pulak nak pergi Penang on next year March 28th, yang ni pun da booked kat Tune Hotels website... seriously murah... ily book 3 hari baru RM99............. best kan? duit lain bole di budgetkan untuk melantak try Penang food pastu beli buah tangan  =)


So looking forward to all of my pre planned Holidays!!

p/s : cuti yang bulan 9 je da apporved.. yang lagik 2 tu tak apply lagik, esok masuk office nak apply straight =)


1 comment:

  1. This іs a topiс that is near to my heаrt.
    .. Bеst wishes! Whеre are your сontact detаils though?


    Visit my website: iphone repair malaysia

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)