Dove Serlahkan Diri Contest

Jul 22, 2014

image

Olla kawan-kawan Smile 

Siapa suka snap selfie? Harini illy nak share pasal camner korang boleh memang hadiah guna skill selfie korang yang terpendam tu.. Simple sangat, just upload gambar pastu bole ada chance menang hadiah up till RM20k Syiok tak? Nak tengok apa hadiah2 nyer?

 

……

……

……

Jeng jeng jeng

……

……

……

image

 

Bukan satu ketul or 2 ketul hadiah utama tau.. ada 14 ketul hadiah utama for grab! Instax Share Printer tu babe Smile with tongue out  Siapa yang memori card da penuh dengan selfie and gambar2 tu da bole2 dah masuk contest ni. Mana tau menang hadiah utama kan, bole la print gambar2 tu. Kalau tak menang hadiah utama dapat product Dove Hair Fall Rescue ni pun da cukup best. Kalau korang memang pastu tak nak, bole2 la calling illy… rezeki jangan di tolak orang kata, tu orang kata la.. illy plak kata orang nak bagi terima jer pastu cakap thank you.

 

image

Thank you kepada Dove sebab put initiative to make woman feel great about themselves. Illy personally suka their brand, their value and their effort in empowering ladies around the world. Sometime we just need a lil push and sedikit reminder that we are awesome and we can do it!  So camner nak join contest ni?

 

First of all, korang kena register.. standard la kan? Isi betul2 karang orang nak anta hadiah payah plak if alamat salah Smile 

image

image

Lepas da isi borang tu, korang akan dapat pop up screen macam ni. Then da  bole da start. Just follow apa task on daily basis. Selama 14 hari berturut, tak bole miss tau. Kalau miss kira tak complete the challenge tak aci.

image

 

image

Masa ni la korang gunakan skill posing korang tu, selfie puas2 pastu upload base on task given. Today illy da on my 3rd day. Everyday they will be new surprise task Smile So apa tunggu lagi? jom ah join… ke korang memang da join? hahahaha

image

 

 

www.facebook.com/DoveMalaysia

 

9 comments:

  1. Replies
    1. bole nyer syaza :) kejap jer pun.. check email ari2 bole, upload selfie confirm bole punyerrr .. chaiyok!!

      Delete
  2. Replies
    1. you completed 14 days edy? hebat!! I have 11 more days :)

      Delete
  3. Ngaww I spot baby Sofea :D She is such an adorable cherub <3 I'm nearly there, only a few days left - more selfies coming up, haha :P

    http://www.pen-my-blog.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awwwww... thank you babe :) chaiyok2 on your challenge!

      Delete
  4. anyways thanks for sharing with us

    ReplyDelete
  5. I was never motivated enough to join the challenge...haha ^-^

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)