Jus Pati Delima BURCU

Nov 15, 2015


 


Assalamualaikum and Olla everyone!

Today nak share pasal new produk yangi lly cuba this one is actually Pomegranate Juice atau lebih kita kena sebagai jus buah delima. Pernah dengar tak kebaikan buah delima? Mesti pernah kan?

 

Antara Khasiat Jus Pati Delima "BURCU"

-Merawat kencing yang tidak puas dan meleleh.

-Melancarkan pembuangan kecing dan air besar.

- Menambah tenaga bagi ibu mengandung dan kesihatan kulit bagi ibu dan kandungan.

-Merawat dan memcegah kulit kering.

-Melicinkan, mencantikan, memutih dan menggebukan kulit.

-Melawan penyakit gout.

-Mengurangkan batuk dan menghilangkan kahak.

-Merawat sinus'@resdung.

-Meningkatkan tenaga.

-Menguatkan sistem penghadaman, membersihkan usus dan mengeluarkan keracunan badan.

-Mengatasi penyakit anemia dengan membekalkan zat besi yang secukupnya.

-Menormalkan fungsi hati.

-Menstabilkan peredaran darah.

-Merawat cirit birit, sakit telinga, pandangan kabur dan sakit gusi.

-Mencuci darah kotor.

-Antioksida yang tinggi.

-Menstabilkan paras kolestrol.

-Mencegah penyakit jantung.

-Mencegah penyakit barah.

 

InsyAllah. Allah menyebut buah delima sebanyak 3 kali di dalam Al-Quran untuk menunjukkan betapa hebatnya penciptaan Allah itu dan ia juga disebut sebagai buah- buahan daripada syurga.Pati jus delima "burcu" hanya satu sudu sehari untuk kesihatan. Insya Allah. Pekat dan tidak cair.100% Original dan dijamin Halal.

2015-11-12 14.48.38

 

 

Untuk tempahan sila whatsapp /sms

Nama penuh dan alamat untuk pengeposan produk.

Sila bank bayaran ke Acc

CIMB: 7602172046

Maybank: 114721005173.

Mohd Sukri b Jaafar.

Info maklumat bayaran dan produk akan dipos kepada anda.

RM28 SEBOTOL.

Postage RM4 Sem &

RM12 Sbh/Srwk.

BERMINAT SILA CALL / WHATSAPP / PM

017-2244262

Mohd Sukri

 

For me personally, Illy suka masuk sesudu dalam glass plain water minum sambal buat kerja kat office or kalau korang rajin buat pancake ke bole juga buat curah makan dgn pancake. Macam – macam cara nak nikmati jus delima ni selain jaga badan dapat juga ikut Sunnah.Why not?

 



 

* I am not paid to write this review. Product courtesy by Leeza. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

3 comments:

  1. Thanks for sharingg! xx

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Saya dapat dr bos sbg goodies dihari persaraan beliau...setiap mlm sy minum sesudu....alhamdulillah dpt bangun pg dgn segar...badan pon xcpt letih

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)