PerfumeBerry.com.my a heaven for Perfume lovers!

Nov 24, 2015

 

image

 

Assalamualaikum and Olla Everyone!

Illy ada cerita best harini, especially untuk peminat tegar perfume.. hehe nak share skit pasal www.perfumeberry.com.my Kalau korang suka perfume please bookmark dorang punya website sebab barang dorang paling murah dalam market! Yang penting original and mostly imported directly dari US.

Macam perfume ada on top of that gift set pun ada, shower gel dan macam – macam lagi la.. actually illy tengok dorang punya perfume gift set memang sesuai untuk buat hantaran. Ni dah hujng tahun ni ramai yang prepare nak kahwin kan? apa lagi bole cuci – cuci mata tengok collection yang dorang bawa masuk.

Illy kalau tengok memang sampai tersenyum sorang sebab banyak betul pilihan dia. Tak percaya? Okay jom illy share a glimpse hehe

image

This how the website look like. Just click kat www.perfumeberry.com actually bole cari them at instagram as well https://www.instagram.com/perfumeberrymalaysia/ sebba ada macam – macam deal of the week ada, so boleh extra jimat hehe

 

image

Antara gift set yang menarik, tengok la harga dorang!! Teramat berbaloi seriously nak bagi hadiah untuk birthday ke or anniversary ke lepas ni dah tak payah nak gi shopping mall tak payah susah cari pakring order jer dari rumah tunggu sampai

 

image

Lotion ada, body spray ada juga, geram betul tengok Chanel Coco Mademoiselle Body Cream tu hehe memang rambang mata,, nak tengok lagi bole terus visit dorang k? jangang lupa follow account instagram @perfumeberrymalaysia and also their fb @perfumeberry nanti ada promo senang bole terus grab!

 

Owh ya before illy lupa, kalau korang nak beli bole guna voucher code kat bawah ni nanti dapat extra lagi RM5 off from your purchase extra jimat hehe

#pbrm5

Okay tu jer la ily nak share kali ni, harap bermanfaat kalau korang in the market untuk cari perfume or nak penuhkan collection or tengah cari ida nak beli hadiah. Till next post, do remember to take it easy and smile!

 

 

 

* This is a sponsored post. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

4 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih visit sini innanie :) hehe memang syok rambang mata <3

      Delete
  2. Replies
    1. gi la survey berbaloi - baloi :) hehe happy shopping!

      Delete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)