Restaurant Chillis Crab Kota Damansara

Nov 15, 2015

 

image

Assalamualaikum and Olla everyone!

Actually kan dah lama tak makan this mud crab tau. Last time masa mengandung dulu ni sekarang anak umur setahun 6 bulan dah baru dapat merasa lagi haha.. Haritu pergi dengan my bro and Sofea since my husband takde dia ada urusan. Anyway, nak cerita kitorang try yang dekat Restaurant Chillis Crab Kota Damansara. Kalau korang tau Sunway Giza mesti tau kedai ni sebab memang nearby situ jer.

image

Kami order 2 jenis flavour. First ambik seekor masak butter cheese (RM 38.80) pastu sekor lagi masak special sauce (RM38.80) harga ikut pasaran kalau tak silap. Pastu adajuga ambik nasi putih 2 satu pinggan dalam RM1.80 pastu ambik roti mantou RM1.80 2 ketul.

Selalu dulu, kalau pergi Taman Megah memang order yg chili crab sebab tu memang speciality kat sana. Yang best pasal this shop sebab tak payah nak beratur panjang and tengah hari pun dorang dah buka. Kitorang pergi hari tu tengah hari. Kedai pun spacious and layanan pun okay.

Personally, illy prefer yang butter cheese tu sebab tak muak. Selalu kalau makan butter cheese mesti cam cepat muak tapi kali ni tak okay sedap and gravy diap un banyak tak kedekut.

image

Sekali sekala boleh la makan tengah hari mewah camni. Not everytime. Sebab rasa sayang nya duit penat kot kerja pagi petang siang malam tak kan membazir ke makan jer kan? Baik bayar hutang or help others tak gitu? Tapi sekali sekali apa salah nya, self reward hehe

Okay tu jer la nak share kali ni, mana tau bole give korang more insight next time kalau nak cari idea nak makan kat mana ke kan? Pastu my bro ada ambik video skit haritu, jom tengok hehe bole tengok ketam tu yang seksi haha

 

 

Restaurant Chillis Crab Kota Damansara

26-1, Jalan PJU 5/9, Dataran Sunway Kota Damansara, 47810, Petaling Jaya

03-6141 6033

 

* I am not paid to write this review. This is my personal trip. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

5 comments:

  1. huushhhh sedapnyaaaa. terliur duduk dekat office ni. haha

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for dropping by at my blog :) nanti pergi la try hehe

      Delete
  2. jika saya pergi kota damansara,saya akan pergi cuba

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)