Ice Cream Potong Perasa Teh Tarik

Dec 13, 2015





Asaalamualaikum and Olla everyone!

Dah pernah try tak perasa teh tarik ni? Illy dulu selalu kalau ice cream potong ni mesti perasa yg standard la paling hebat pun kacang merah ngan jagung.. first time cuba yang teh terik ni. Sedap dan berkrim sebab dia pakai F&N punya susu pekat manis,

Teh dia tu rasa berkim sangat pastu lepas gigit ada susu kat dalam hehe memang syiok! Harga pun amat lah berpatutan. Sepotong ni baru RM 1.30 kalau beli yang sekotak tu 6 potong RM 6.95. Actually ada macam - macam lagi perasa King's punya ice cream potong. Cuma yang ni terbaru yang paling sedap so far! hehehe 



Nanti cuba tau? Ada kawan illy cari tak jumpa - jumpa.. Kalau nak cari illy suggest pergi leading super market atau kedai groceries.. ada tu hehe Selamat Mencuba! 






I am not paid to write this review. Product courtesy by King's. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

7 comments:

  1. kalau cair rase dia mcm teh tarik lagi x? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat cair illy dah habis kan so tak boleh nak feedback haha :P

      Delete
    2. tak sempat cair illy dah habis kan so tak boleh nak feedback haha :P

      Delete
  2. mak aiiii sedapnya, dah ada dipasaran ke, cari x de lagi :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada dah kat pasaran tapi tu la ramai juga yg cakap cari tak jumpa.. belum meluas lagi kot :) tapi kan memang sedap nanti kalau terjumla try la k? :)

      Delete
    2. Dah ada dah kat pasaran tapi tu la ramai juga yg cakap cari tak jumpa.. belum meluas lagi kot :) tapi kan memang sedap nanti kalau terjumla try la k? :)

      Delete
  3. oh laa dah lama ke ada kat pasaran. baru last week my friend send gambo kat I. thought baru punya . hehehe

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)