Jom join ILM Arts Festival 2015

Aug 27, 2015

 

muslim_children_by_mukhiddin-d30ojtx

pic credit

Assalamualaikum and Olla Everyone!

How are you today? Hope everything is great at your end. Alhamdulilah things are going awesome at my end too. Today, illy nak ajak korang meramaikan majlis ilmu yang julung kali di buat kat Malaysia. Nak tahu apa yang menarik? Jap eh…. excited nak citer sebab memang best, rasa teruja nak join and get the positive vibe. In fact, it is claimed as the largest gathering of Muslim talents from all across the globe, the ILM Arts Festival is the world's first international festival which features performances from artists and personalities from all over the world and this came out from BBC themselves.

GUARDIAN People’s Choice Award 2015

 

Guardian PCA 2015 - Caroline Mak with Most Voted Brand Maybelline's team

Assalamualaikum and Olla everyone!

Last week, I am invited to witness the prize giving ceremony that was hosted by Guardian. This is an annual event where customers get to vote their most favourite brand and those brand will be crown as the People’s Choice. As a beauty blogger, I love it when the user get to have their say. Anyway, the event was held at Ruyi in Bangsar South Village.

Fikcles TTDI sedap betul lah

Aug 26, 2015

 

image

Assalamualaikum and Olla eveyone!

Harini nak share lagi satu tempat makan best yang korang bole try. Sajer la bagi idea kot2 la korang da boring asyik makan tempat sama or sekali sekala nak berehat memasak ke kan? Kali ini illy share about this restaurant that is located at TTDI and nama dia Fikcles. Actually, tak susah cari tempat ni senang jer.

Wajib try RIMBA & RUSA by Wondermilk

Aug 25, 2015

 

image

 

Assalamualaikum and Olla everyone!

Korang dah pernah try makan kat Rimba Rusa tak? Best tempat ni, nak tahu kenapa best, jom baca my latest entry. Hehehe So, actually recent weekend kami sekeluarga nak gi cari barang keperluan rumah pastu decide alang – alang makan kat luar jer la karang da penat masak kalua kat umah karang tak jadi keluar pulak kan? So, kitorang pun pergi la try Rimba Rusa ni first sebab dekat dengan rumah second sebab kat situ senang parking.

 

Tips Putihkan Kulit Segera, Berkesan dan Selamat

Aug 23, 2015

 

Assalamualaikum and Olla Everyone!

Harini illy nak share skit pasal tips putihkan kulit. Macam – macam cara ada sekarang ni. Nak putih? Nak kecik? Nak besar? Nak segitiga macam2 ada.. yer la orang makin pandai teknologi pula makin canggih. Jadi macam la product dan juga services yang ada untuk apa sahaja yang kita mahu. Tapi kekadang tu frust sebab tak menjadi kan? Duit dah habis banyak tapi result tak ke mana  betul tak? Harini illy nak share tips yang korang bole cuba. Cara cepat ada cara lambat skit pun ada.

                   11108241_676156569181727_102968498112519215_n11049114_683934451737272_7995401489792664428_n

Cara DIY ni makan masa lambat skit la sebab kena rajin pastu consistent. Buat sekali mana nak nampak hasil. Kena rajin. Dalam dunia ni apa pun kena rajin dan consistent baru la ada hasil. Macam tanam pokok la.. mana ada tanam semiggu pastu nak collect buah dah kan? Kena jaga elok2 kena siram baik bagi pencahayaan apa semua baru la tumbuh menjadi kan?

 

Hada Labo 5-in-1 Perfect Gel

Aug 18, 2015

 

image

Assalamualaikum and Olla everyone!

As many other beauty bloggers, kitorang ni memang banyak dapat free product dari brand. Mereka akan hantar ke rumah or office. Most of the time just continuous hantar kat kami untuk cuba. Alhamdulilah, bersyukur sebab mereka ingat kat illy and trust kita untuk review. Cuma, sekarang ni rumah dan office illy dah macam warehouse pun ada. Tak sempat nak cuba semuanya, dah muka satu jer kan nak buat camna. Maximum pun illy cuba 2 skincare dalam sebulan sebab risau break out.

PUAS HATI at BUILT BURGER

Aug 17, 2015

 

image

Assalamualaikum and Olla Everyone!

Teringin nak makan burger ikut suka hati? Come, I have something very interesting nak share dengan korang semua. Pernah tak, you order burger then terpikir eh kan best kalau ada pilihan lain? Tambah tebal burger or nak letak sos jenis lain? at BUILT Custom Burger boleh. Yes, korang bole suka hati nak burger macam mana. Tak nak roti pun bole hehe

Lancôme Advanced GÉNIFIQUE Youth Activating Concentrate - Review

Aug 14, 2015

 

2015-08-14 12.15.37

 

Assalamualaikum and Olla everyone!

Have you tried this Advanced Genifique Youth Activating Concentrate by Lancome? I know it have been in the market for quite awhile, and if I am not mistaken this product have been release couple of years ago. In fact, it is one of Lancome’s most popular water-based serum. This product alone have won 150 international awards with 15 million bottles sold worldwide. OMG, right? The one I am having here is actually the new improved formulation that which explain the word Advanced in the first place.

Mandi air sejuk ke air panas lagi bagus?

Aug 12, 2015

 

Assalamualaikum and Olla Everyone!

Illy nak tanya ni korang suka mandi air panas ke air sejuk? Tahu tak even from tabiat mandi pun kita dapat jaga kesihatan and kecantikan tau. For me personally, I prefer mandi air sejuk pagi and kalua malam lagi suka mandi hot shower. Sebenarnya dua pun ada kebaikan dia tersendiri. Mandi air sejuk pun bagus, mandi air panas pun bagus. Nak tahu apa kebaikan nya? Okay jom illy list down kat bawah.Sebelum tu jom tengok Emma bukan main happy time mandi haha.. korang camni gak ke?

giphy

 

Kebaikan mandi air sejuk

1) Membina semangat atau will power –

Yes, first thing first. Nak mandi air sejuk pada time pagi adalah menda yang payah haha.. So, kalau korang mandi memang da set mind jap lagi sejuk ni. So, korang train badan korang untuk kuatkan semangat dan layankan jer. Dalam jangka masa panjang, korang dah exercise brain korang untuk prepare and kuatkan semangat.

Jalan pergi Bird Park KL

Aug 11, 2015

 

2015-08-02 12.59.59

Assalamualaikum and Olla everyone!

Last 2 weeks, kami sekeluarga pergi berjalan ke Taman Burung atau lebih dikenali sebagai Bird Park KL. Honestly, illy dgn johan da pernah pergi dulu leibh kurang 6 tahun lepas masa tu zaman bercinta haha.. Sejak dari pregnant lagi illy dengan husband memang dan rancang and teringin sangat nak bawa baby kami pergi melawat tempat ni. Best sangat tau.. Memang sesuai kalau bawa budak. Mesti dorang seronok and actually kalau nak pergi berdua pun bole nak gi ngan kawan2 pun seronok sebab teruja banyak burung berkeliaran. Dah nama pun bird park yer tak?

Awesome Breakfast Combo Chia Seed and Muesli

Aug 6, 2015

 

image

Olla everyone!

How are you today? Hope you are having an awesome day so far. Today, I would like to host a giveaway.. Woot woot! But before that let me share more about the yummy products k?

Have you heard of Muesli? Well, Muesli is actually a mixture of cereals (especially rolled oats), dried fruit, and nuts, typically eaten with milk at breakfast. Nyum nyum! Even typing about it is making me hungry haha..

EXCLUSIVE HARI RAYA CELEBRATION FOR 100 ORPHANAGE CHILDREN

Aug 5, 2015

 

Guardian Malaysia continues festive goodwill by keeping traditions alive!

 

In celebration of Syawal, leading pharmacy, health and beauty retailer Guardian Malaysia held an exclusive Aidilfitri celebration for 100 children from three orphanages across the Klang Valley. The delightful evening of fun, festivity and food saw the children light up in smiles, while various activities in the progamme helped them revisit some age-old traditions of Hari Raya Aidilfitri.

GuardianMY Mktg Dir Christina Low presenting vouchers (2)

The children from Pertubuhan Kebajikan dan Perlindungan Nur Qaseh Malaysia, Pertubuhan Kebajikan Anak-anak Yatim Al-Nasuha, and Pusat Jagaan Baitus Sakinah Wal Mahabbah enjoyed a festive fare of sayur lodeh, rendang, serunding, lemang, ketupat, and traditional desserts such as dodol and wajik.

PN:Kids Launch in Malaysia!

Aug 4, 2015

 

First off, Congratulations to PNkids for spreading its wing to Malaysia! Around last week, I was invited to witness the Grand Launch Ceremony at One Utama, Shopping Complex. The moment I was going to the arena I saw colourful setup and how I wish I bring my child there to enjoy the fun too! haha  

Whiter Teeth within 10 days!

Aug 3, 2015


Olla everyone!
Anyone here wanted a whiter teeth? If you do, then you might want to read this up. Imagine wearing a beautiful lipstick and having a nice clean white teeth? So nice right? Teeth really have an impact on a personal appearance. I always wanted to have that million dollar smile.

To treat it using laser is way above my budget as the last time I check it could cost up to few thousand ringgit to get the desired result. So, the best option that is kind to my pocket would be home remedies. Honestly, I have been trying lots of at home remedy. I tried baking soda, tried strawberry scrub and also lemon scrub. Hoping that it could help to make my teeth appear whiter but it does not really have a significant result.

Good thing is, I came across Opalescense and tried it. Happy to announce that I have found a product that really does works. Yeay! You have no idea  how happy I am that this product really does what it claimed.
image
This is how it looks like. It came in a box that contain a manual/instruction as well as 10 pieces of the home kit. You need to use each product a day for 10 days in a row.

Top Commentator July 2015 won RM100 worth of Hamper

Aug 2, 2015

 

Olla Everyone!

This is the moment, we all been waiting for. The result for the top commentator of the month! Honestly, this is my first time hosting this contest as way to appreciate and give back to readers. Thank you once again for all the support and stay tune for next month result and this will be on going Smile

 

Picture1

 

 

To the winner, please email me your full name, contact number and address. Will be communicating in a bit. Congrats and arigato!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)