12 Tips Kecantikan Minyak Kelapa Dara I Virgin Coconut Oil I

Jan 11, 2016

 

12 Tips Kecantikan Minyak Kelapa Dara I Virgin Coconut Oil I

Assalamualaikum and Olla everyone!

Sekarang ni illy tengah rajin upload tips2 kat youtube, kalua korang berminat bole subcribe kat youtube illy dan everytime illy upload video baru korang akan dapat notification. Yeay! Anyway, kali ni illy nak share pasal Minyak Kelapa Dara atau juga dikenali as Virgin Coconut Oil. Memang banyak sangat benefit minyak kelapa dara ni. Antara nya boleh bantu for weight loss, improve our metabolism and also overall function.

Kali ni kita nak more focus on the beauty benefit. Dalam video ni illy ada share 12 jenis tips serta kegunaan minyak kelapa dara. Memang sesuai sangat letak kat rumah, dan paling versatile kalua bawa untuk travel sebab boleh ganti banyak product. Yang penting it is organic tiada chemical and awesome for our body. As natural as it can be. Nak tahu? Jom la tengok video ni

Thank you sebab selalu bagi support pada illy dan sudi untuk singgah kat my humble blog. Insya Allah, illy akan cuba yang terbaik untuk share lebih banyak tips in the future. Sebab segala yang kita lakukan tu dia macam boomerang balik melantun kat kita. Okay tu jer la nak share kali ini. Harap bermanfaat.

 

 

 

* I am not paid to write this. I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)