Pernah try Pati HerbaMadu?

Jan 25, 2016

MZF_3805_blog

Assalamualaikum and Olla everyone!

Hari ini illy nak share pasal Pati HerbaMadu. Korang pernah dengar tak? Pada yang dah dengar tu bagus, pada yang belum haaaa… ni yang illy nak share ni. First and foremost kita kena tahu lah apa bahan yang ada dalam Pati HerbaMadu ni.

 

Bawang Putih, Kurma, Cuka Apple

Madu, Halia, Jus Lemon

Pati HerbaMadu ni di keluarkan oleh Clear Herbs Sdn Bhd & Clear Herbs Trading and as you can see the ambasador is non other than Dato' Hj Malek Noor. Kat dalam dia ada 6 main ingridients yang memang bagus untuk badan kita. Paling penting bahan semua natural. 100% asli tanpa pengawet, ada GMP KKM, Mesti KKM, ahli Persatuan Pengguna Islam Malaysia.

IMG_20150913_0002_blog

Illy kalau pasal makan sekarang ni memang extra particular. Sebab,we are what we eat dan terlalu banyak sangat dah kita bergelumang dengan chemical zaman sekarang ni. The best is to control what we eat. Illy cuba sedaya upaya untuk cari bahan yang tanpa mengawet. Bahan chemical2 tu yang buat datang banyak penyakit tu sebenarnya anta main factor.

So apa bestnya kalau makan Pati HerbaMadu ni? Yang best nyer, sebab all the ingidients ada khasiat yang tersendiri and bila di gabungkan korang akan dapat benefit yang bagus untuk badan antaranya :

  • menurunkan kolesterol (YES YES YES!)
  • Salur jantung akan jadi lebih bersih expecially bagi yang sumbat.
  • Berat Badan akan turun (LAGI LAH YES!)
  • Lancarkan process pembuangan (meaning better digestion)
  • Bagus untuk pesakit darah tinggi dan kencing manis. (nanti boleh beli untuk my mil and my dad)
  • Buangkan angin dalam badan (jimat duit tak yah gi massage kerap sangat yeay!)

 

poster

Dah banyak juga testimoni orang lain yang dah cuba and very happy. Illy belum try lagi, tapi memang tertarik lah, benda yang bagus untuk kesihatan lepas mesti lah interested kan? Kita badan mana ada spare part macam kereta. Jadi kena lah jaga elok – elok kurnian Allah yang sementara ni kan?

Ni ada few testimoni yang menarik bagi illy,

t4t19

t20t18

Nak tengok dan baca lebih lagi testimoni? Boleh takda masalah korang click kat sini Testimoni Pati HerbaMadu

 


Paling illy suka, harga dia pun tak mahal, sangat berpatutan baru   RM69 semenanjung/ RM79 Sabah swak. Each botol ada 250ml okay kan? Kalau korang berminat bole lah contact agent di link HERE atau bole terus pergi website Pati HerbaMadu nak tengok FB Pati HerbaMadu pun boleh or nak call dorang direct pun boleh call 0192535796 / 0133627775 / 0125157396 Macam – macam cara boleh dapatkan Pati HerbaMadu ni di seluruh Malaysia.


 

 

 

* This is a sponsored post. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

6 comments:

  1. betul betul..sekarang ni kena jaga kn..sbb tkt kolestrol tggi..haihh tu yg gigih back to healthy life skrg ni..klu ikutkan tekak..smua sedap je makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yakin boleh Diya!! you can do it :) <3 illy support

      Delete
  2. abah saya ada masalah kolesterol... tgk produk ni, rasa macam nak beli hadiahkan dekat abah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuai sangat tu, hadiah yg terbaik penuh kasih sayang <3

      Delete
  3. kena cuba nii. khasiat2 dia best2

    ReplyDelete
  4. Bagus utk kesihatan ni.. kita yg muda boleh mencegah penyakit dgn mengamalkan produk pati herba madu ni

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)