Osra Exclusive ada jubah baru yang cantik!

Feb 14, 2016

 

 

tasha2 (1)

Assalamualaikum and Olla everyone!

How are you today? Harap semua okay and sihat2 belaka. Kali ni illy nak share pasal my new favourite jubah from Osra Exclusive.  Terima kasih pada Osra Exclusive sebab sudi invite illy during their latest collection in collaboration dengan Tasha Manshahar. Cantik sangat design dia. illy suka. The moment illy masuk jer kedai dorang kat bangi terus rasa happy sebab di kelilingi banyak jubah yang cantik. Mata macam tak tentu hala, semua nak tengok semua nak pegang hehe

By the way illy haritu pergi yang butik kat bangi, korang boleh juga visit dorang punya butik kat jb or yang kat shah alam. Which ever nearer. Kalau nak lagi senang beli online jer pun bole hehe

www.osraboutique.com

#OsraBangi
Address: No 3A-57-02
Jalan Medan PB8A, Seksyen 9,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor Darul Ehsan
03-87508111 .
Operation hours : 11.00am-6.00pm/Tuesday-Sunday
Monday closed. .
.
.
#OsraJB
Address: No 3 UDA Business Centre
Jalan Padi Emas 1/4,
81200 Johor Bahru .
07-2314914 .
Operation hours : 11.00am-6.00pm/Tuesday-Sunday
Monday closed. .
.
.
#OsraShahAlam
Bella Ammara, Shah Alam
Address : 17, Jalan Plumbum Q7/Q,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam
Contact num : 03- 55239583
Operation hours : 11.00am-6.00pm (Open daily)

 

C360_2016-02-13-15-03-37-505

Masa event tu jumpa dengan Zahidah. Banyak kali email2 dengan Zah, ni first time jumpa. Mesti lah selfie satu kan? dah kata pun blogger haha Terima kasih pada semua team #OsraExclusive sebab bagi layanan yang baik pada kami sekeluarga. Appreciate it very much.
 
 

Untuk limited edition Jubah Tasha Manshahar Cape, ni kalau korang beli dia datang dalam box red ruby yang macam illy pegang tu. Cantik kan? Illy suka sangat, sebab nak bagi hadiah kat kawan atau sedara pun nampak proper sangat bila dalam box camtu. P/s: Please excuse my  Segan2  face, ambik gambar dengan Tasha

20160213_135105

Ini Sofea, hehe dia good girl sangat masa event tu. Alhamdulilah. Illy punya berdebar kalau bawa dia gi event risau die menjerit ke apa. Maklumlah budak. Nasib Sofea bagi kerjasama. Sibuk main belon.. Pheww.. lega mummy

 

MEASUREMENTsandy greyPurple Lilacjade greentasha2 (1)tasha

 
Jubah Tasha Manshahar Collection ni limited tau, jadi kalau korang nak boleh lah order cepat2. Kalau tunggu2 nanti kempunan pulak kalau dah habis. They came in beautiful colours. Illy suka cantik sangat.  By the way sekarang tengah ada promo, kalau korang beli this jubah nanti boleh masuk Lucky Draw and hadiah dia…… Gelang PANDORA!! hehe menarik tak?
 
 

and……….. we also meet Shea Rasol at the event! She look stunning as always.



Antara reason yang buat illy suka jubah ni is because the material. Memang good quality, the texture pun cantik. Pastu dia wudhu friendly. Ada zip kat lengan jadi nak ambik wudhu mudah. For breastfeeding mummies pun sesuai sebab zip dia kat depan jadi memang sesuai kalau tengah breastfeeding anak. Cape dia tu yang buat lagi nampak exclusive. Very nice dia punya cutting cantik jatuh dia, Flowy jer


Amacam okay tak? kang best kalau dorang buat version untuk budak, teringin nak beli satu untuk sofea boleh matching2 hehe..  Okay tu jer lah nak cerita kali ni. Harga Jubah ni RM 194 tapi sekarang kalau korang tengok website dia tengah promo RM 174.  Happy shopping tau, ni kalua beli siap2 simpan untuk raya pun boleh ni. Nak gi kenduri ker kan? Selesa, tutup aurat  dan cantik. 

till next time and thank  you sebab visit my humble blog and reading this up. I hope you have an awesome time ahead. Dont forget to take it easy and smile!

 

 

 

 

 

* This is a sponsored post . As usual,  I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

6 comments:

  1. wah cantik nya! saya first time tahu brand ni. interested lah pasal breastfeeding friendly tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Intan sebab sudi drop by sini. illy pun suka part breastfeeding tu :) nanti check out lah website dorang ada banyak jubah cantik2 :)

      Delete
  2. cantik la baju kak illy pakai. nampak sgt keayuan nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe segan nyer.. thank you Liyliz <3 <3

      Delete
  3. Canteknye the drape, you look stunning like always babe <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. all credit goes to the beautiful #OsraTashaCape jubah hehe <3 thanks for dropping by Ayna

      Delete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)