Great news!! OSRA EXCLUSIVE is Expanding

Mar 24, 2016

 

invitation

Assalamualaikum and Olla everyone!

Do you have plan for next weekend? Illy nak ajak ni. Jom pergi Osra Pudore Shah Alam. Boleh jumpa Najwa Latif, Sufilla Aida & Hot FM Zoomer pun will be around 2pm. So exciting. If you still remember last couple of months illy ada pergi the Osra outlet at bangi kan? check the link here 

I had such a fun time at the event. Dorang semua baik, layanan yang sangat mesra. Nak shopping pun best sebab banyak sangat jubah and tudung cantik. illy rambang mata sebenarnya hehee.. This time around OSRA is expanding, Congrats OSRA EXCLUSIVE !!

The event is whole day from 9am till 9pm. You may take as much time as you want to check out their collection yang pasti nya elegant. Paling best, ada banyak discount. Ada offer and hadiah menarik.  

Raya dah nak dekat kan, jom la survey kat sini. Cari baju nak gi kenduri or pergi kerja pun boleh. Illy sebenarnya selesa pergi kerja pakai jubah dari OSRA Exclusive. Tutup aurat, design pun exclusive, material memang berkualiti on top of that wudhu and nursing friendly. Jadi ibu-ibu yang breastfeeding pun boleh pakai.

The last round illy datang OSRA kan dorang launch Tasha Manshahar collection kan? Kali ni dengan Najwa Latif pula. Nak tengok? hehehe

.

.

.

.

.

.

.

naj5

naj8 (1)

naj4

naj3

Cantik kan?? Very stylish n sweet. Illy suka sangat design yang simple and sweet macam ni. Ada detaling dekat lengan baju tu buat nampak lagi sweet. Ish tak sabar lah nak melaram pakai jubah ni. By the way, dont just take my words for it. Jom lah datang kat Osra Pudore Shah Alam on this 2 April k? Tanda calender   terus. Boleh tengok, boleh pegang boleh try lagi kalau nak.

Okay tu jer lah nak cerita kali ni. Terima kasih sebab selalu bagi sokongan at my humble blog. Illy hargai sangat. I hope you have an amazing day and see you there!!

 

#OsraPudoreGrandExpansion

https://www.osraboutique.com/

 

 

 

 

 

 

 

* This is a sponsored post . As usual,  I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

 

8 comments:

  1. i ajak my mum lah, boleh jumpa you sekali. you datang what time?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom!! i ingat nak datang dalam pukul 1pm camtu :) nanti jumpa kat sana k?

      Delete
  2. how many % discount?

    ReplyDelete
    Replies
    1. let me get back to you on this :) i double check dgn Osra

      Delete
  3. lawanya laaaaaahhh.. tp jauh sgt tu.. bila la benda best nu nak ada dekat sikit.. huhhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. duduk mana nurmujahidah? takpe lah kalau jauh cuci mata kat kedai online dorang pun boleh.. cuma kalau dapat datang lagi untung lah sebab bole try pastu ada discount lagi on top :)

      Delete
  4. Bie pun pergi juga this weekend :) Maybe nanti kita pun boleh berkenalan dengan blogger comel bernama illya ni :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita biasa2 jer, bie :) jumpa sabtu ni <3 hehe

      Delete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)