Jualan Murah Hajra di Shah Alam sehingga 85%

Apr 30, 2016



Assalamualaikum and Olla everyone!

Illy ada berita baik lagi tergempar ni. Nak cerita pasal Jualan Murah kat Hajra Shah Alam. Ya rabi... cantik - cantik semua nya.


Siap ada yang lelong lagi tu. Memang kalau tak pergi rugi besar. Dorang sale besaran 4 hari sampai 2hb and then kalau korang tal sempat bole juga beli online sehingga 15 Mei ni. Nak tengok apa yang menarik? Jom..


Hehe sebelum tu ni gambar kitorang anak beranak. Terima kasih pada ruby.my sebab sudi jemput. Ruby ni tengah bertarung nak bersalin. Illy doakan segalanya di permudahkan amin.









Memang banyak betul discount nya sampai illy cam tak tentu arah dah. Hahaha
Antara yang menarik bagi Harja Lovers, Instant Bubble Waniey 3 helai RM120. Kalau harga sebenar RM62 satu. Banyak tu jimat.

Instant Fathia 3 helai RM 100 harga sebenar RM68 sehelai. Instant Qaleesya Bubble 3 helai RM100 harga sebenar RM66 sehelai. Square Fiona Printed 5 helai RM100 kalau harga sebenar RM 48 sehelai. Jimat teramat. Harga jatuh RM20 sehelai. Mana tak rabang mata betul tak?


Illy memang minat colour yang soft pastu paling suka warna nudes. Kalau korang pun minat juga, ni lah waktunya untuk stock. Nanti kalau dah kembali harga asal jangan menyesal haha..




Tengok tu dahsyat discount yang ditawarkan. Illy tengok jahitan kemas, design memang selera illy tang sweet2 nampak ayu chewah hehe

Kalau korang beli lebih RM150, pihak Harja akan bagi 2 lagi helai tudung percuma. Memang berbaloi. Bukan satu dia percuma, dua helai tu. Boleh lah buat stock nak pergi kenduri ke nak pergi kerja ke atau kalau ada event ke kan? Kain pun selesa. Sekarang ni paling tengah hangat kain jenis bubble sebab dia macam ada textured dan tak nipis. Apa nak tengok lagi? Boleh - boleh, sila bawa bertenang haha


Okay dah tu jer, nak tengok lagi illy syorkan korang please lah pergi outlet Harja di Shah Alam. Kalau boleh datang pagi dalam pukul 10am senang sikit cari parking.

Hari ni juga Pihak Harja buat launching perlantikan Wawa Zainal sebagai Duta Harja yang pertama. Cantik dan lemah lembut orang nya. Illy nak ambik selfie tapi tak sempat sebab ramai so illy senyum tengok dari sipi jer la. Al maklum kita pemalu skit.. larikk tutup muka haha




Antara sebab illy suka pergi event sebab boleh jumpa kawan - kawan blogger. Pastu tambah kawan baru. Sebab kami kebanyakan memang kawan di fb tapi takda kesempatan nak jumpa face to face. Bila time event lah ada peluang untuk rapatkan silaturahim. Insya Allah ada rezeki nanti jumpa lagi. Terima kasih semua sebab layan illy dengan baik. Sorry kalau tak sempat borak banyak sebab seronok sangat mata tu melinau tengok tudung cantik. Lagipun Sofea macam merengek skit bila dah pukul 1 lebih tu. Illy pun pergi settlekan dia dulu kat keta kasi duk dengan ayah dia.Terima kasij pada my husband sebab tolong tengok kan Sofea.

Illy kasi settle dulu bagi susu pasang aircond dalam kereta lena terus haha.. terima kasih kat Aten sebab tunggu illy settlekan urusan anak.





Terima kasih pada pihak Hajra sebab sediakan breakfast untuk tetamu hari ni. Paling suka meat ball spagethi tu. Sofea pun suka sangat daging dia lembut dan tak pedas jadi sesuai juga untuk budak makan.

Okay tu jer lah nak cerita kali ni. Harap bermanfaat, illy harap korang yang ada masa terluang tak lepaskan peluang ni. Macam - macam lagi discount sebenarnya memang berbaloi. Nanti gi tengok k? More info bole click link kat bawah ni. Selamat mencuci mata hehehe




Fb: www.facebook.com/GaleriHajraofficial
Web: www.hajraonline.my

@galerihajra @galerihajrashahalam

#GaleriHajra #GaleriHajraShahAlam
#SpecialLaunchingWawaZainal




*This is a sponsored post. I am compesate for my time to write up this article for you to enjoy 😊 Like always all opinions are my own.

6 comments:

  1. Bnyk nya sales .. Kak illy ni rajin tau, cpt giler update 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde lah tak rajin cuma excited lebih nak share pasal discount hehehe memang berbaloi sangat seronok. alang cuti ni boleh lah update blog sambil2 :) <3 terima kasih tau liz sebab singgah kat sini <3

      Delete
  2. Laju gilee update.. jeles ni.. hahah
    Anyways this is pertama kita jumpakan
    Insyaallah ada rejeki jumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alang2 ada masa illy update jer terus 😊 happy dapat jumpa nur misnan, nanti jumpa lagi amin ♡

      Delete
    2. Alang2 ada masa illy update jer terus 😊 happy dapat jumpa nur misnan, nanti jumpa lagi amin ♡

      Delete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)