Hermo Raya – Gembira Beraya, Happy Berkongsi!

Jun 29, 2016

#hermomy

Hermo Raya

Assalamualaikum and Olla everyone!

How is your raya preparation? Hope everything goes smoothly. Raya kat mana this year? illy turn my husband so I will be celebrating with my husband side of the family. Yeay! eh jap, lari topic pula hahaa… illy sebenarnya ada berita best  nak share with everyone.

Kalau you all nak stock up atau nak belikan hadiah untuk kawan and family, Hermo tengah buat promotion kaw-kaw sempena raya ni. Best sebab banyak yang menarik dan bundle pack. Kali ni promo start from 28th June up till 10th July 2016. Seriously memang banyak promo up to 70% illy tengok sampai nak juling mata haha.. tergoda you… Lagi plak kalau korang first time beli kat Hermo boleh dapat RM15 voucher. Menarik tak?  Nak tengok apa yang menarik?

image

This time around, the promo campaign ada 4 catergories. Kembar Ria which is the twin pack, then they have Pek Bestie & Pek Gembak yang ni boleh lah share dengan bestie korang.. Beli sama-sama dapat jimat lebih. Lepas tu ada juga promo Solek-Solek Raya which contain all your make up need for raya lepas tu ada juga promo Kulit Fantasi, nama pun kulit yang ni contain all the skincare deal. Illy paling geram tengok deal mask dorang memang amat berbaloi. Nak tengok lagi apa yang menarik?

image

Tengok tu? Kalau ambik pek bestie yang Elianto Nourish & Moisture Pomegranate tu boleh share dengan kawan or adik beradik. Nak bagi pada mak satu pun boleh. Revlon ColorBurst Lacquer Balm tu illy pernah try okay product dia pastu beli 2 baru dalam RM39.90 product. Memang berbaloi yang amat.

 

image

Maybelline Baby Lips Love Colour pun ada!! Pastu Aloe Vera Soothing Gel 3 pack RM25.90 jadi satu baru RM8.63 my god nak pengsan tengok harga dia.  Tony Moly Top 10 Signature Mask pun ada dapat 10 pcs terus, korang nak stock up deodorant pun boleh hehee

 

image

 

Comel tak doughut tu? hehe Tempat simpan eyelash yang teramat comel. Illy sebenarnya teringin juga nak try April Skin product yang beauty blogger tengah rave sekarang ni. Kalau korang nak try ni sekarang tengah promo so you get to save dari bayar retail price. Magic Snow Cushion dari April Skin anta yang illy target nak try juga sebab nak tengok lah betul ke seperti review lain mostly cakap bagus good coverage and dewy finishing and lasting.

 

image

Selain pada tu ada juga product dari Nature Republic, Maybelline and L’Oreal Paris. Illy banyak kali nampak iklan Magnum Barbie Mascara Waterproof kata nya lepas pakai tu mata jadi cam barbie.. *Wink wink* teringin juga nak try harga pun mampu milik.

Hermo Raya IG

Sebenarnya kan, teramat banyak deal kali ni. Tapi korang kena cepat lah sebelum sold out pula nanti menyesal hahaha… Kalau korang nak tengok apa lagi yang ada boleh visit website Hermo kat sini http://bit.ly/illdfse5  So gi lah cuci mata tengok mana yang interested, ada macam-macam lagi brand dan promo kali ni.. hehe jangan terlepas

#hermomy #HermoJomRaya

 

 

 

 

* This post is brought to you by Hermo MalaysiaI spent personal time and put in personal effort on this blogpost. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me/paid for me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

4 comments:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)