Nyra Skinworks Pearl Foundation dari Nazatul Nazira

Aug 23, 2016

 

WhatsApp Image 2016-08-18 at 08.59.38 (2)

Assalamualaikum and Olla everyone!

How are you? Apa cerita? Harap semua sihat dan happy2 always. Hari ini illy nak kenalkan korang dengan Nyra Skinwork Pearl Foundation. Pernah dengar tak? Sekarang foundation ni tengah hangat dipasaran. Ramai yang dah cuba. Illy pun dah cuba. Antara yang menarik tentang foundation ni sebab dia bukan make up semata, tapi ada khasiat skincare sekali.

Maksudnya, foundation yang biasa kita pakai kan selalu nya untuk jadi asas before pakai make up kan? Yang foundation ni selain tu boleh tolong control kulit dari jadi berminya, then bantu bagi lindungan dari matahari on top of that siap bantu kulit sentiasa muda sebab dia pun anti penuaan.

Foundation ni juga sesuai untuk setiap umur, yer lah tak kan dah tua jer baru nak jaga kulit dari awal lah kena jaga so that continue maintain kan? Apa yang illy perasan, foundation ni mudah sangat nak pakai. Colek sikit then sapu rata kat muka. Nak pakai beauty blender pun boleh, nak pakai foundation brush pun boleh, kalau rasa nak pakai tangan pun boleh. Tapi pastikan tangan tu bersih supaya kulit muka bebas kuman.

image

image

Ni kotak dia, cantik warna purple sweet jer. Satu bekas harga dia RM 89 untuk Semenanjung dan RM99 untuk Sabah dan Sarawak. Bagi illy berpatutan sebab pakai pun sikit jer dah boleh untuk satu muka. Product dari Nyra Skinworks Pearl foundation ni mengandungi Beewax, Shea Butter, Virgin Coconut Oil , Pearl Powder, Collagen dan siap ada SPF 30. So, dahtak payah nak tambah sunscreen. Satu step letak foundation dah termasuk skincare benefit dan sunscreen sekali.Okay kan?

 

WhatsApp Image 2016-08-18 at 08.59.38 (1)

WhatsApp Image 2016-08-18 at 08.59.38

Ni gambar botol dia, cantik tak? Ala- ala diamond camtu hehe. Setakat yang illy pakai ni rasa puas hati. Berbaloi, nanti nak promote kat mak illy. Mesti dia pun suka. Okay kalau korang berminat boleh contact pengasas Nyra Skinwork iaitu Puan Nazatul Nazyra ni ada illy sediakan fb dia korang message lah k?  https://www.facebook.com/nazatul.nazyra

 

WhatsApp Image 2016-08-18 at 08.59.18

Nak share juga sebelum selepas punya gambar. Bagi illy suka lah, nampak ada glowing effect. Kulit tak nampak kusam jadi macam bercahaya tapi tak tebal. Kira naikan seri lah orang kata. Kalau nak keluar rumah ke gi kerja ke baru macam fresh nak jumpa orang meeting pun ada keyakinan lah. hehe okay tu jer lah illy nak share kali ni. Harap bermanfaat. Till next time, dont forget to take it easy and smile!

6 comments:

  1. rasa nak cuba lah. harga berpatutan

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap intan pun suka juga lepas cuba :) terima kasih sudi singgah blog illy

      Delete
  2. Virgin Coconut Oil & Pearl Powder? Sounds interesting!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah best sebab the active ingredients derived from nature :)

      Delete
  3. Replies
    1. not bad :) hasil dia okay tak cakey pastu senang nak blend juga

      Delete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)