3A Yong Tau Foo & Cheong Fun | Honest Review |

Feb 14, 2018

3A Yong Tau Foo & Cheong Fun

Assalamualaikum and Olla everyone!

Husband illy ada teringin nak makan Yong Tau Foo last week. Tertibe balik office dia cakap, tak yah masak lah I nak bawa you and budak – budak makan Yong Tau Foo. Then kedai yang kitorang suka pergi kat Uptown dah tutup. SEDIH.. Tapi takpa, my husband ada jumpa another tempat sedap pastu harga affordable yang paling penting HALAL. Kami baca menu memang takda jual alcohol. Lokasi pun tak jauh sangat lah dari rumah kami. Kedai buka dari 11am until 10pm.

3A Yong Tau Foo & Cheong Fun

12, Jalan 19/3, Seksyen 19, Petaling Jaya, Selangor 46300

3A Yong Tau Foo & Cheong Fun

Kami ambik fucuk, pastu wantan goreng, yang sup kami ambik bendi, terung, taufoo. Setiap satu dia charge RM1.60 tak kesah jenis yang mana.

Elianto Brilliant Riche Lip Colour | Swatch and Review |

Feb 11, 2018

20180209_102854

Assalamualaikum and Olla everyone!

If you are looking matter liquid lipstick that is not drying and non- easiily crack at affordable price then I have a brand to introduce. Not like it need any introduction as this brand have been entering Malaysian market for awhile haha.. Glad to bump into this cost friendly alternative which is Elianto. I still remember many years ago I used to go to their shop and purchase many colourful nail polish during my pre-hijab days. Glad to know that they come up with this amazing liquid lipstick.

Pengalaman ke Menara Taming Sari, Wajib pergi kalau ke Melaka

Feb 9, 2018

image

Assalamualaikum and Olla everyone!

Baru ni illy pergi Melaka. Sebenarnya banyak kali sangat pergi melaka sebab tu kampung mak mertua illy. Tapi banyak kali balik kampung sekali pun tak pernah pergi Menara Taming Sari. Berjalan ke town melaka memang jarang sangat sebab kalau kitorang balik selalu nya time weekend or time cuti public holiday jadi memang jam kalau kawasan bandar melaka. Tu yang lagi prefer duk kampung, lepak dengan sedara.

Kali ni kami sajer la balik sebab nak melawat mak mertua dan mak sedara yang kat kampung. Fil and BIl keluar 40 hari jadi mak mertua illy balik melaka sebab kalau duk kl pun dia boring. Alang – alang balik, husband illy plan nak bawa lah dorang semua berjalan tu yang pergi Menara Taming Sari.

Let’s switch to Yoodo NOW!

Feb 7, 2018

20180127_114644

Assalamualaikum and Olla everyone!

I am so excited to share with you about this ground breaking new telco Yoodo. Imagine getting to customize your own plan and pay for only what you really need. To be completely honest, I can’t remember when is the last time I use SMS and I dont see the point of paying for the service when I dont utilise it. For those who travel frequently, imagine paying full amount of your plan but only get to use portion of the service because you are out of the country. This is where Yoodo really suits me. I get to pick what I need and pay only for that. Amazing right?

20180127_114859

What if you want to get the simcard. Traditionally, I remember having to take leave and go to the nearest center, take number to que… haih… the whole she bang lah. Well, I am very happy that Yoodo put this into consideration and make it sooo much easier for anyone to get a simcard. You just order it using Yoodo App and then it will be DELIVERED to your doorstep. Didn’t even have to start  the car or find parking hehehe. Also, it is available on all iOs and Android.

Pulling Off the Plug on Facebook

Feb 5, 2018

The title says it all. For the past couple of months, I have this unexplained urge to just quit all my social media. The tricky part is it has been so embedded into my life and I am so used to it. Being a part time blogger it makes it harder for me to quit as it is also my source of passive income. Before, I share with you on what I decided to do. Maybe I should share with you on why I am really tempted to do so.

Like many others, I spent lots of my waking time consuming from the net. To be fair, internet is like a big library and we should be using it like a library. Come to it when we need specific data or inspiration and then leave. The thing about it, internet is so easily assessable that some of us do not ever leave. As for me, I spend more time than I should, scrolling and scrolling.

Resepi Kuey Teow Goreng |Step by Step dengan Gambar dan Video |

LRM_EXPORT_20180205_202202

Assalamualaikum and Olla everyone!

Kali ini illy nak share resepi Kuey Teow Goreng simple tapi sedap. Version tak pedas sesuai untuk orang dewasa and budak-budak. Illy masak guna pressure cooker philips. Kalau nak guna pressure cooker noxxa ke atau brand lain pun boleh. Nak masak atas dapur biasa pun boleh jer. Ikut mana suka. Untuk kali ni illy set pressure cooker kepada sear at high temperature. Fungsi dia sesuai untuk mengoreng. Kat bawah ni  illy ada buat video sekali step by step kalau nak nampak lebih jelas. Nanti kalau tengok video jangan lupa like and subscribe k? Lebih banyak lagi resepi menarik dan simple yang akan illy share in the future.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)