Elianto Make Over and their latest Range!

Apr 16, 2018

20180327_145027

Assalamualaikum and Olla everyone!

Sorry for being missing from blog world for around a week plus, truth to be told my whole house caught fire and i was settling stuff. Well, everything is doing great and I am back. Today, i would like to share with you about my make over experience at Elianto One Utama outlet and also give a sneak peek of their latest range.

The first thing that caught my interest is the cleansing foam. They just launched 3 varieties of suitable for 3 types of skin concern. Berries - Infused with rosemary and lavender extracts for balancing the production of oils. Suitable for normal to oily skin.Pomegranate - Infused with fruit extracts that help skin retain moisture and hydration. Suitable for normal to dull skin. Royal Jelly - Infused with propolis and honey extracts to stimulate collagen production. Suitable for normal to dry skin. Each costing only rm29.90 super reasonable price point and with the quality they are supplying, it is a very worthy buy. After all, Elianto is a reputable brand when it comes to worthiness. i am also interested to try out their sheet mask, maybe i’ll grab a few and share with you a review in the future.

NUVIT Dermal White |Review|

Apr 9, 2018


LRM_EXPORT_20180405_001320
Assalamualaikum and olla everyone!
if you are in the market to look for the right product to help you achieve radiant and spotless looking skin, then you have come to the right blog post. Today, I would like to share with you my experience using the best seller range by NUVIT which is the Dermal White. Like many other out there, i am curious about product effectiveness and of course the ingredients. Good to know that Nuvit only use safe ingredients and the formulation natural botanical plant derived ingredients back up by science. To top it off it is alcohol free and non- allergic. All you need is 3 efficient product and steps to see the impact. I’ll share more on the products shortly.
image
As you can see in the table above, it is clear what are the main skin problem and also the causes. The three steps in Dermal White range is specially formulated to fight the root causes. The three steps provide specific solutions to tackle all issues concurrently to give the most effective and fastest result.

Kempen Memperkasakan Wanita bersama Elizabeth Arden, Resse Witherspoon dan UN Women |March On|

Apr 3, 2018

IMG_8248

Assalamualaikum and Olla everyone!

Illy ada topic penting nak share dengan korang semua hari ni. Tentang campaign baru dari Elizabeth Arden dengan Resse Witherspoon dan disokong oleh UN Women. Illy rasa Elizabeth Arden tak perlukan introduction dah sebab mereka memang terkenal sebagai salah satu nama dan brand yang kuat dalam bidang kosmetik berkualiti tinggi. Korang tahu tak yang pengasas kosmetik ni memang penyokong kuat hak asasi wanita dari zaman sebelum dia sendiri ada hak mengundi. Wah dah lama kan?

Tambahan dari semua sokongan beliau sejak beberapa tahun yang lepas, kali ini Elizabeth Arden berkolabrasi bersama Resse Witherspoon dengan sokongan UN women. Kalaunak tahu UN Women ni adalah badan pertubuhan yang focus dia nak bantu hak asasi dan kuat memperkasakan wanita di seluruh dunia.

image

Macam korang tengok kat dalam gambar ni, Gambar ni di ambil padatahun 1912 di mana Elizabeth Arden menyediakan gincu merah kepada semua peserta demonstrasi yang bertempat di Fifth Avenue. Zaman dulu, lebih tepat lagi 106 tahun dahulu pakai red lipstick bukan benda yang orang selalu buat. Ini mencetuskan revolusi baru tentang pemakaian lipstick merah. Ianya menjadi symbol kekuatan wanita dan masih diteruskan sehingga kini. Ia juga mengambarkan sokongan wanita terhadap wanita lain dalam mendapatkan hak sama rata.

IMG_4626

Baru-baru ini, Elizabeth Arden telah menganjuran sesi ramah mesra dan juga pelancaran kempen March On di Malaysia bertempat di Cocott’ KL. Ramai pihak media serta jemputan khas yang hadir untuk memberi sokongan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)