Elianto Make Over and their latest Range!

Apr 16, 2018

20180327_145027

Assalamualaikum and Olla everyone!

Sorry for being missing from blog world for around a week plus, truth to be told my whole house caught fire and i was settling stuff. Well, everything is doing great and I am back. Today, i would like to share with you about my make over experience at Elianto One Utama outlet and also give a sneak peek of their latest range.

The first thing that caught my interest is the cleansing foam. They just launched 3 varieties of suitable for 3 types of skin concern. Berries - Infused with rosemary and lavender extracts for balancing the production of oils. Suitable for normal to oily skin.Pomegranate - Infused with fruit extracts that help skin retain moisture and hydration. Suitable for normal to dull skin. Royal Jelly - Infused with propolis and honey extracts to stimulate collagen production. Suitable for normal to dry skin. Each costing only rm29.90 super reasonable price point and with the quality they are supplying, it is a very worthy buy. After all, Elianto is a reputable brand when it comes to worthiness. i am also interested to try out their sheet mask, maybe i’ll grab a few and share with you a review in the future.

NUVIT Dermal White |Review|

Apr 9, 2018


LRM_EXPORT_20180405_001320
Assalamualaikum and olla everyone!
if you are in the market to look for the right product to help you achieve radiant and spotless looking skin, then you have come to the right blog post. Today, I would like to share with you my experience using the best seller range by NUVIT which is the Dermal White. Like many other out there, i am curious about product effectiveness and of course the ingredients. Good to know that Nuvit only use safe ingredients and the formulation natural botanical plant derived ingredients back up by science. To top it off it is alcohol free and non- allergic. All you need is 3 efficient product and steps to see the impact. I’ll share more on the products shortly.
image
As you can see in the table above, it is clear what are the main skin problem and also the causes. The three steps in Dermal White range is specially formulated to fight the root causes. The three steps provide specific solutions to tackle all issues concurrently to give the most effective and fastest result.

Kempen Memperkasakan Wanita bersama Elizabeth Arden, Resse Witherspoon dan UN Women |March On|

Apr 3, 2018

IMG_8248

Assalamualaikum and Olla everyone!

Illy ada topic penting nak share dengan korang semua hari ni. Tentang campaign baru dari Elizabeth Arden dengan Resse Witherspoon dan disokong oleh UN Women. Illy rasa Elizabeth Arden tak perlukan introduction dah sebab mereka memang terkenal sebagai salah satu nama dan brand yang kuat dalam bidang kosmetik berkualiti tinggi. Korang tahu tak yang pengasas kosmetik ni memang penyokong kuat hak asasi wanita dari zaman sebelum dia sendiri ada hak mengundi. Wah dah lama kan?

Tambahan dari semua sokongan beliau sejak beberapa tahun yang lepas, kali ini Elizabeth Arden berkolabrasi bersama Resse Witherspoon dengan sokongan UN women. Kalaunak tahu UN Women ni adalah badan pertubuhan yang focus dia nak bantu hak asasi dan kuat memperkasakan wanita di seluruh dunia.

image

Macam korang tengok kat dalam gambar ni, Gambar ni di ambil padatahun 1912 di mana Elizabeth Arden menyediakan gincu merah kepada semua peserta demonstrasi yang bertempat di Fifth Avenue. Zaman dulu, lebih tepat lagi 106 tahun dahulu pakai red lipstick bukan benda yang orang selalu buat. Ini mencetuskan revolusi baru tentang pemakaian lipstick merah. Ianya menjadi symbol kekuatan wanita dan masih diteruskan sehingga kini. Ia juga mengambarkan sokongan wanita terhadap wanita lain dalam mendapatkan hak sama rata.

IMG_4626

Baru-baru ini, Elizabeth Arden telah menganjuran sesi ramah mesra dan juga pelancaran kempen March On di Malaysia bertempat di Cocott’ KL. Ramai pihak media serta jemputan khas yang hadir untuk memberi sokongan.

DoubleTree Resort Penang by Hilton | Review |

Mar 27, 2018

Image may contain: 6 people, people smiling, outdoor

Assalamualaikum and Olla everyone!

When is the last time you visited Penang? If you are planning a trip, then I have some recommendation. Recently, my family and I are invited to join Media Preview of the first DoubleTree Resort by Hilton at Penang. Our family had such a great time spending 3 days and 2 nights at the beautiful resort hotel in Batu Feringghi. Do you know that this DoubleTree Resort is also the 50th open in Asia Pacific under Hilton brand? Read on because I am so excited to share it all with you.

P1090411

This is where it all started. I have no idea how we pull it off. Went for bus ride with two kids. My husband and I were nervous actually. I mean, we are the only team that brought little kids. Like we all know, kids are pretty much unpredictable. I was chanting in my heart the whole way “please dont scream, please dont puke” LOL Super proud of our two girls as none of them have an outburst. Phew! By the way, Hilton KL provide us a take out breakfast meal and the panini is delish!

Cara dapatkan RM500 Percuma dari PTPTN

Mar 26, 2018

sspn3

Assalamualaikum and Olla everyone!

Ada benda penting illy nak share kali ni. Especially untuk parents out there. Ada dengar tak pasal SSPN1M, alah yang Grant PTPTN dari Government tu. Untung tau kalau register, nak tahu apa yang best dan kenapa illy decide untuk buat untuk dua anak illy? Sambung baca, illy citer sebiji - sebiji. Yer la sharing is caring, kalau tak buat cepat karang melepas rugi tak ambik peluang yang dah ada depan mata.

Tujuan utama PTPTN ni memang untuk peruntukan kos belajar, SSPN pula kira macam saving. Start lagi awal lagi bagus. Tapi apesal nak kena rushing? Sebab bawah PTPTN ada banyak produk so far paling menarik bagi illy SSPN1M semperna budget kerajaan tahun 2018.

Top Things to do in Kedah - Tempat Jalan Menarik yang Wajib Pergi di Kedah

Mar 22, 2018

clip_image002

Assalamualaikum and Olla everyone!

Sekarang ni cuti sekolah kan? Tu yang illy nak share pasal Top Things to do in Kedah. Banyak sebenarnya tempat menarik di Kedah. Ni yang nak cerita ni hehe.. Kedah sebenarnya sangat sesuai untuk pemiinat sejarah, pencinta alam semula jadi, kalau nak hiking pun ada tempat menarik. Dah penat tu nak pergi hospring pun ada. Boleh makan buah – buahan tempatan *hint” durian hehehe pastu jangan tak tahu Kedah ada air terjuan yang cantik. Nak tahu lebih, boleh sambung baca. Macam – macam illy nak share.

clip_image004

First sekali korang tahu tak pasal Bujang Valley? Kalau nak belajar dan tengok sendiri macam mana bentuk candi yang dibuat dari se-awal AD110 boleh dating kat Bujang Valley. Tapak sejarah dan di sahkan sebagai structure buatkan manusia paling tua di rantau asia tenggara. Banyak info tentang kerajaan Kedah Tua ada kat sini. Peminat sejarah dari serata dunia datang jauh nak tengok dengan mata sendiri. Kita ni untung sebab tak jauh dalam negara sendiri boleh lawat. Just bawa kereta pun boleh sampai tak payah nak naik kapal terbang jauh – jauh.

MediFood Restaurant TTDI | Honest Review |

Mar 19, 2018

20180315_184738

Assalamualaikum and Olla everyone!

illy ada tempat makan baru kat area TTDI yang illy nak share dengan korang semua. Actually dah few times illy order UberEats kedai ni. Tapi ni first time pergi direct kat kedai. One ofthe main reason illy and husband suka order uberEats from kedai MediFood sebab dorang masak makanan sihat. Macam kata Hippocrates “Let thy food heal your body”.  Menang guna organic veggies pastu bahan lain pun semua yang takda chemical. Macam kita masak kat rumah. Portion pun banyak, rasa pun sedap. Sebenarnya seronok sebab ada makin banyak options untuk healthy food kat area sini. Tak jauh dari rumah balik kerja senang nak singgah.

Great Things to Do with Flowers

Mar 15, 2018

There are some great things you can do with flowers, either it is for other people or for yourself. Flowers will always able to make people happy since they can bring such a good and cheerful vibe to the surroundings. Then why don’t you use the beauty and kindness of flowers for something good? Either you do it by yourself or by the help of flower delivery company, there will always be something good to do with them. Below is a few example:

Surprise

clip_image002

Making a surprise is a great thing to do, especially if it is for the ones you love. And flowers are a great way to surprise your special people, too. A sudden flower delivery or a hamper in the morning or any unexpected time will always be able to brighten someone’s day. And what’s a better thing to do than make someone you care about to feel happy and special? You can even be creative with your flower surprise: act like a secret admirer without mentioning your name on the flower delivery or create a flower decoration for a surprise party. Such a fun and beautiful thing to do, right?

HACKED in LAZADA, SCAM ALERT!!

Mar 13, 2018

Scammer 2

Terketar-ketar tulis ni. Sebab selalu baca orang lain kena scam. Bila jadi kat diri sendiri dia punya rasa tu macam langit nak runtuh. Berdebar T.T

Pagi ni tiba2 illy ada dapat email dari lazada untuk tukar email. Padahal illy tak request. Pastu tertiba ada payment notification kata illy beli sunflower seed sedangkan tak order pun.

Hati terus tak sedap, pergi kat payment options dalam lazada candel kan paypal.

Nasib baiksempat Ya ALLAH... seram tengok orang jahat tu dah cuba beli telefon pakai account illy untuk hantar ke Sabah. Nasib illy cancel paypal. Kalau tak hilang melayang RM 954.30

Kita penat kerja siang malam cari duit, orang senang cari jalan mudah. Illy doakan orang jahat tu sempat bertaubat. Ingat ya, Tuhan ada. Tolong share untuk elak yang lain kena juga. Illy sarankan cancel payment method. Kalau nak beli biar key in pakai tac semua. tak perlu link pre-approved dgn paypal.

Latest Home Appliances from Hitachi

P1090323

Assalamualaikum and Olla everyone!

If you want to know what is the latest in home appliances world then do read on. Last week, I was invited to join the New Product Launch Convention 2018 by Hitachi. It was held at One World Hotel. I am glad they hosted it there. Just 5mins away from my office. Meaning, I could take a time off to attend.

Okay, I came. They gave me press release and then the event started. I was quite happy to see a blogger friend of mine Nannie at the event. She seat beside me during the presentation which is nice. Because I tend to be nervous in a new enviroment, having a familiar face around makes me feel calmer. Thanks Nannie!

P1090318

Event started with a welcome speech by Takahiro Ishii, Managing Director of Hitachi Sales (Malaysia) Sdn Berhad. He shared many insightful information regarding Hitachi. Do you know that Hitachi have been around for more than 100 years? OMG right? Growing up, I remember my parent do have Hitachi fridge at home. To me, if a brand could last that long.. they must have done something right. It clearly shows that their products are reliable and not to mention reputable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)