Pengalaman ke Pesta Angin Timur di Perlis - BEST GILER!

Mar 4, 2020




Assalamualaikum and Olla everyone! 

Rasa nya before korang start baca blogpost kali ni better pergi buat air dulu. Entry kali ni panjang sebab banyak yang best kat Perlis sebenarnya. Last time illy datang Perlis dengan family ada urusan sikit sekali dengan berjalan masa tu musim padi baru nak naik semua tempat menghijau. Korang kena check musim apa before datang tau. Mana tau time nak pergi tu musim harum manis perghhh.. Citer dia datang dua kali tapi dua pengalaman berbeza. Perlis is so small but have sooo much to offer! 

Kali ni illy datang join Tourism Malaysia, thank you Kak Wawa! Okay sambung citer, kitorang gerak pagi boleh expect 7 or 8 jam perjalanan. Tengok la kalau korang drive cam F1 mungkin 10 minit. LOL gurau.. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)