Smart Selangor First Home Buyer - Pembiayaan 100% - Syarat Dan Cara Memohon Serta Promosi

Jul 28, 2019



Assalamualaikum and Olla everyone! 

Baru ni keluarga illy di jemput untuk Pelancaran Koleksi Hartanah PKNS 2019. Baru jer dua tiga hari lepas. Pelancaran di buat di Kompleks PKNS Shah Alam. Banyak  betul memori at bangunan ni. Teringat sedekad lebih lalu illy study buat diploma in microbiology di shah alam. Sekarang ni datang balik bawa husband sekali anak dua orang hahaha.. time flies.

Okay sebelum terlari tajuk, ni nak cerita kalau korang nak beli rumah better datang survey kat sini. Serious banyak promotion. Kalau first home buyer lagi la banyak promo. 



PKNS ada banyak jenis rumah boleh pilih, ikut kemampuan dan selera masing - masing. Yang pasti kalau beli dengan PKNS memang value for money. Tengok 3 storey super link home pun still harga okay, sebab kalau developer lain RM 1.5 million dapat la rumah size kotak kasut, kalau dengan PKNS dapat rumah 3 tingkat 4 ribu lebih square feet. Banyak tu beza nya.  

We stayed in a HAUNTED Hotel in Phuket Town

Jul 7, 2019



Assalamualaikum and Olla everyone!

It has been a month after we came back from our 11days Beach Hopping trip to Phuket and Krabi with our family. The plan is to stay in Phuket town from 31 May till 3 Jun, then stay in Krabi from 4 Jun till 9 Jun. We planned to hop to 3 hotel during the stay but then we forgot to book the hotel from 3 Jun - 4 Jun. 

This is where our unplanned adventure started hahahaha... To be honest this is not our first time coming over to thailand, each time we came it is a totally different experience. We tried a luxury trip before (stayed in The Westin for 5 nights), medium version and also budget trip before. Since this is just one night lay over stay before going to the villa we booked in Krabi. My husband... is a cost-efficient person so ofcoz go and look for the cheapest stay hahahaha... 

ONE NIGHT FELT LIKE FOREVER IN THAT HOTEL. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)