Jom pegi Bukit Cerakah dan Go kart di Shah Alam

Oct 7, 2010




Hi all =) Muah2

Last week ahad ily ada class kat shah alam, yer la as you all know (perasan je, macam la org nak kesah) ily kerje and weekend ily belajar. So ahad aritu ily ade class kat shah alam.

Them class plak pukul 10 da habis. Nak dijadikan cerita,petang du dalam pukul 2ptg kawan Johan ade open house kat puchong. so tak kan nak melanguk je nak tunggu pukul 2ptg tu kan? 4 jam tu.. mahu berakar tunggu...

So kami pun decide untuk pergi merayap di Shah Alam. Ke mana kami pergi? Mesti la Bukit Cerakah huhuhu

Sape yg tak tahu, Bukit cerakah ni just belakang section 8, dulu ily pernah belajar kat Shah Alam 3 tahun mase tahun 2004 until 2006, tapi tak pernah pun pergi Bukit Cerakah.. ni da 2010 baru nak pergi hahah sakai tak?


Ok payment nak masuk hanya la RM 3.00 sahaja. murah tak? memang murah dan sangat berbaloi sebab dalam tuh best.. ade ikan comel2 ( gile ikan tomei)

Then sape yg takmo naik shuttle yg disediakan, boleh la sewa bicycle dalam rm7 je kot tak silap. Then you all boleh masuk rumah 4 season die tu. boleh main paint ball ke, macam2 ade actually tak larat nak tulis. tp yg paling best ily suke mase bagi makan ikan tuh. syok sangat! tp ily ni menag jenis suke ikan so tak sure la korang suke ke tak.. tapi if you all tak suke fish, you all boleh buat macam2 lagi activity kat sane.. ade pelbagai taman and macam2 la activity =)


Ok lepas tuh kami pun chow.. tp kan.. awal lagi la belum lagi pukul 1pm then kami pergi go kart la palk.. tapi kali ni encik johan yg excited lebih hhaahha.. turun kete terus loncat - loncat happy bebenor die nampak ape2 yg bermotor atau mempunyai engine ni (how could i fall in love with this physco? haha)

ok FYi untuk go kart tu rm 35 for 15 minutes then rm 50 untuk deposit. Kalau tak langar2 kaw2 die refund the deposit


ok dear enjoy the pictures

Hug n kisses,

illy








5 comments:

  1. I love go cart especially when I win everyone bila kite race.. MUAHAHAHAHA.. And I love fish too.. Hope to go there one day.. ;)

    ReplyDelete
  2. glad that you love go cart =)

    nanti pergi la best tau!

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)