EMAS MURAH GILER – PG Mall 916 Gold Cultural Day

Sep 8, 2020



Assalamualaikum and Olla everyone!

Mana nak cari emas murah zmaan sekarang ni kan? tapi ade.... japgi illy share. Before that, I think many of you heard about PG Mall before. It is Msia No.1 E-commerce platform, established since 2017. The only local e-commerce platform in Malaysia.. Apa lagi jom la #supportlokal 
 

Dulu illy pernah share kan? PG Mall ranked as top 3 e-commerce site at Iprice insight report. Nak tengok report tu boleh click kat sini k. Lagi murah sebab PG Mall juga accept segala e-wallet and payment gateway. Nak bayar senang. Pakai apa pun okay. 





So kat nama nak dapat emas murah giler tu?? Okay korang tanda date dari 15 -17 September 2020. Semperna Hari Budaya Emas, setiap 16 September setiap tahun, Malaysia Gold Association (MGA) nak start kan 9.16. Matching kan? emas 9.16, Hari Budaya Emas pun 16 Sep, senang nak ingat. Objektif Hari Kebudayaan Emas ni untuk tingkatkan awareness, dan sokong gold economy dan bantu Malaysian Bilateral Trade. 

Jadi dorang nak bagi harga tak masuk akal, RM24X/gram. Memang paling murah di pasaran. Tempat lain tak ada. Special untuk barang kemas 916 direct harga kilang dan FREE Shipping. Kalau korang jual emas or ada kedai emas pun boleh join, nanti contact direct dorang k? 


Visit Terus link kat sini : https://pgmall.my/Jewellery-1


Selain itu PG Mall juga ada promosi dengan pembayaran menggunakan Boost dan Touch N Go. Additional promotion at PG Mall  :





Touch n' Go

1st September – 30 th September 2020

Exclusive New Shopper

RM3 e-wallet reload with min spend RM15

https://pgmall.my/tngnewshopper


 Boost





        5th September - 4th October 2020

        RM3 cashback with min spend RM15

Health & Beauty Essential week




 

        15th September - 30th September 2020

        RM30 off min spend RM150, free shipping cap at rm4, Use Code: LOVEPGHB30




        RM25 off min spend RM100, free shipping capped at rm4 , Use code: LOVEPGHB25

 

        https://pgmall.my/heatlhbeauty-essentials-week








Tunggu apa lagi !! Jom Shopping di PG Mall sekarang !! Selamat Membeli belah, illy pun tak sabar nak pergi shop sekarang juga. Layari PG Mall sekarang. Thank  you for spending your time to read this, next time ada promo best illy share lagi. 

 

 

Website: https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=534

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia

Instagram: www.instagram.com/pgmall.my

 

Hashtag:

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #916sale #Goldculturalday #MGA #MalaysiaGoldAssociation

#Touchngo #boost #health&beautyessentialsweek


No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)