Bonding

Jun 13, 2010


.Olla everyone =) Ape yg ily buat pada weekend yg lepas?


Last Saturday, ily pergi wedding dgn Johan and Adik johan name Danish.. Comel budak nyer.. da la comel lote baik plak tu.. nanti kalau dapat anak harap2 perangai cam Danish =)


Ok sambung citer pasal wedding tu.. ily pun ape lagi melaram la pakai kebaya sendat ala2 cik Salmah semata2 nak pergi wedding,.. da sampai tu.. tak Sangak Silap wedding Aduhai! Huhuhu buat malu je siap da ambik Goodies segala,...


Tp cut the story short kami pun akhirnya tibe ke wedding yg betul... Best dan Happening wedding nyer.. Cantik dan sweet..Tp satu la pengalaman baru first time pergi wedding dgr lagu2 Hindustan berkumandang.. best juga ay =)


My wedding next year macam mane la agaknye =) * berangan mode*


Ok then Sunday, actually ily ade class kat shah Alam tp macam manlas nak pergi takpe la next two weeks ily pergi Janji.. Shrek punyer pasal mane boleh tahan.. So i woke up early la.. pergi klcc tgk shrek pagi2 pastu pergi breakfast mamam bento.. pastu beli barang2 nak masak.. and then balik rumah masak la tom yam.. sebab Danish suke tom yam =)


And bdaway kami kene jadi baby sitter kepada Danish sebab Parents johan sedang berada in Far far away land tak la far mane tp boleh la dikatakan different continents.. ini semua training la ni.. takpe nasib Danish ni comel dan baik budak nyer.. senang kerje bakal kakak ipar die ni =)









No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)