Paddington Pancake house

Feb 19, 2012



Last 2 weeks hari ahad, ily n husband takde idea nak pergi mane.. So out of randomness we decide pergi The Curve. Then ape lagik ily pun pujuk la encik husband ku untuk belanja makan kat Paddington Pancake house =) Sedap…

Muahaha.. sebenar2 nya antara salah satu sebab adalah ily craving…(I’m not pregnant yet, don’t get too excited..hahaha) Actually, haritu ily ade buka fb pastu ternampak member kat fb upload picture mkan kat situ…….. Terliur2 tengok, ade peluang ape lagi segera la pujuk encik husband, alang2 tak tahu nak ke mana ahad tu, pastu The Curve is like 15 mins away from home =) Ily pun ada banyak kali lalu je depan tu tak pernah plak try..

So for me the Price is acceptable.. die punyer hot choco with marshmallow punyer la pergh! Tp cam manis skit la bile minum lambat sebab all the marsmallow da mcam cair inside the drink.

Pancake ade banyak jenis.. encik husband ambik yang ade ice cream pastu caramel souce. Ily plak mabik yg jenis nipis skit ade melt choco then strawberry.

Kat kedai ni die cam tak kedekut bahan so portion is quite generous =)

Makan dua org order 2 pancake kami share2, drinks ambik satu hot choco with Marshmallow then satu lagi take plain water. Total dalam RM40 ++.
So next time korang gi la try plak, illy n encik husband ingat next time nak try rase pancake yang lain plak =)

4 comments:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)