Wonderful Oil by Remember Me - Review

Dec 27, 2015

20151221_144240

Assalamualaikum and Olla everyone!

I’m so happy that you are here at my humble blog and today I would like to share with you a review of Wonderful Oil by Remember Me. The name of the product says it all. It is indeed a wonderful oil. To be exact it is actually black seed oil. Read carefully as in the next couple of minutes I am going to explain to you what black seed oil is and how you can benefit from it.

the-cure-for-everything-but-death-black-seed

pic credit

First off, this how black seed look like. Does it look familiar? Like many other oil out there the way to extract the oil is by using the compressing method. The special thing about black seed oil from Remember me is because they used the purest way to extract it and if you purchase the bottle it is 100% black seed oil with out any other ingridients. It is so pure that you can actually consume it. 

Places I want to visit at the Wonderful Indonesia

Dec 23, 2015





Assalamualaikum and Olla everyone!

How are you? Like always, I hope everything is going awesome at your end. If it is not, dont worry you come to the right place. Allow me to share with you one of my wanderlust and hopefully it will inspire you to plan you own vacation as well. After all, life is about enjoying the journey as mush as you can right? I mean after all the hard work you have done, you deserve to enjoy life as well. hehe Remember that the world is like a very thick book and those who travel definitely read more than one page.

Just go out there, recharge and come back to work with higher motivation that ever. You might have guessed with the tittle of this post that the location I am talking about is the Wonderful Indonesia. Yes.. our beautiful sister country.Since Indonesia is very big in general, and if I was given an option to pick top 3. Then I would settle for Bali, Yogyakarta and Jakarta. Will share with you why right after this. 

Carlo Rino 30th Anniversary

Dec 21, 2015




Assalamualaikum and Olla everyone!

How are you? Hope you are feeling awesome. My post today is dedicated to one of my favourite hand bag brand which is Carlo Rino. Great thanks to Cynthia for extending the kind invite to their fashion show. Weee!  Do you know that Carlo Rino have been with us for 30 years? Amazing right? Congrats to the team behind this amazing brand for bringing the best quality and great selection of stylish and trendy leather goods and foot wear. 


This is how it looks like if you are a model I guess. So many cameras on you! anyway, nice shoe worn by the model right? It is one of the new collection under Carlo Rino which is the ‘Once Upon A whimsical Wonderland’ collection and they are just very beautiful. It looks very comfy too..


Nak kulit cantik? Meh baca nak share sikit


image

Assalamualaikum and Olla everyone!

Siapa nak kulit yang cantik dan sentiasa muda? Harini illy nak share satu produk yang tak asing lagi which is Olay Total Effects 7 in One Day Cream SPF15. Bagi yang rajin pergi pharmacy mesti tahu pasal produk ni sebab Olay memang terkenal dari dulu lagi. In fact, dari zaman sekolah lagi I remember seeing them on the shelves di pharmacy. Kalau sampai sekarang masih ramai lagi yang setia dengan produk ni, well that says a lot about their effectiveness.. Yer la kalau produk tak bagus mesti orang dah tak beli dan stop production betul tak?

Dengan zaman sekarang ni makin mencabar, dulu seorang jaga diri sendiri jer. Sekarang ni ada suami, ada anak, ada kerja lagi so lagi lah extra challenging nak jaga kecantikan diri sendiri. Dengan tidur selalu tak cukup (salah sendiri susah sangat nak tidur kepala tu pikir macam2) makan pun sambil lewa, pollution apa semua masuk campur sekali kekadang tu memang tak larat sangat nak tempek mask kat muka pun rasa letih. Pernah tak rasa camni? Illy selalu.

image
Sofea suka sangat duk atas our luggage macam tu, dukung tak nak haha lawak betul..

ONVIA VEDOS2 WIRELESS ALARM SYSTEM

Dec 20, 2015




Assalamualaikum and Olla everyone!

Siapa pernah kena rompak? Harap takde la siapa yang illy kenal or tak kenal kena sebab memang mengerikan. Illy pernah 3 kali kena rompak in a year. This happened around 4 years ago. Rumah bawah masa tu. I think it is better for me not to disclose kat mana location. Anyway masa tu illy belum kahwin lagi.

Illy duduk dengan my younger bro. Our parents ada la datang jengok sometime but my point here is most of the time memang kitorang berdua jer. Nak di jadikan pengalaman. Ada satu malam tu illy tengah tido tingkat atas sekali lepas tu masa tido tu katil memang illy hadapkan depan almari selalu nya.Pastu kan… malam tu kan, masa illy tengah tido tertiba rasa macam ada orang tengah korek almari. Lepas tu macam tersedar tau. Illy panik sebab ingatkan mimpi rupanya memang betul ada lelaki tengah korek gali almari keluarkan baju.

ONVIA VEDOS2 WIRELESS ALARM SYSTEM

 

Assalamualaikum and Olla everyone!

Siapa pernah kena rompak? Harap takde la siapa yang illy kenal or tak kenal kena sebab memang mengerikan. Illy pernah 3 kali kena rompak in a year. This happened around 4 years ago. Rumah bawah masa tu. I think it is better for me not to disclose kat mana location. Anyway masa tu illy belum kahwin lagi.

Illy duduk dengan my younger bro. Our parents ada la datang jengok sometime but my point here is most of the time memang kitorang berdua jer. Nak di jadikan pengalaman. Ada satu malam tu illy tengah tido tingkat atas sekali lepas tu masa tido tu katil memang illy hadapkan depan almari selalu nya.Pastu kan… malam tu kan, masa illy tengah tido tertiba rasa macam ada orang tengah korek almari. Lepas tu macam tersedar tau. Illy panik sebab ingatkan mimpi rupanya memang betul ada lelaki tengah korek gali almari keluarkan baju.

Bumped into a “Naga” and I ate that fella away! Roar!! (yes – true story)

Dec 18, 2015





Assalamualaikum and Olla everyone!


You know what? I tried one of the spiciest chillis in the world and I survived! Haha yes.. Last weekend, I was invited by Nuffnang to join this Spicy Challenge Event sponsored by Cool Tea that was hosted at Chili Rush.


Honestly, I came to the restaurant before during my farewell party of my ex company. I remembered how ‘ganas’ is their chili before and to come once again after 3 years it bring so much excitement. Hahaha.. Arigato to Cool Tea for hosting the event. I had so much spicy fun. At the event we were introduced to the Cool Tea range since it helps to combat spiciness.. So ngam right? Have you tried them before? Sedap weyh rugi kau tak try.

Have you try out Shopee? Rugi tak try sebab best!

Dec 17, 2015


Assalamualaikum and Olla everyone!

Happy nyer illy nak share, pasal ni, eh jap before that korang pernah dengar tak pasal shopee? Illy suspect mesti pernah sebab nampak banyak juga kawan2 illy ada kat fb pasal shopee ni. Illy first time cuba and actually quite interesting la.. Nak register pun senang jer, seriously within couple of minutes jer illy register.




All you need to do is just pergi kat korang punya apps store pastu search Shopee. Then download. Lepas tu korang bole register using your email or nak senang register pakai facebook terus pun boleh. Illy buat pakai facebook jer. 

Ice Cream Potong Perasa Teh Tarik

Dec 13, 2015





Asaalamualaikum and Olla everyone!

Dah pernah try tak perasa teh tarik ni? Illy dulu selalu kalau ice cream potong ni mesti perasa yg standard la paling hebat pun kacang merah ngan jagung.. first time cuba yang teh terik ni. Sedap dan berkrim sebab dia pakai F&N punya susu pekat manis,

Teh dia tu rasa berkim sangat pastu lepas gigit ada susu kat dalam hehe memang syiok! Harga pun amat lah berpatutan. Sepotong ni baru RM 1.30 kalau beli yang sekotak tu 6 potong RM 6.95. Actually ada macam - macam lagi perasa King's punya ice cream potong. Cuma yang ni terbaru yang paling sedap so far! hehehe 



Nanti cuba tau? Ada kawan illy cari tak jumpa - jumpa.. Kalau nak cari illy suggest pergi leading super market atau kedai groceries.. ada tu hehe Selamat Mencuba! 






I am not paid to write this review. Product courtesy by King's. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

Lumi Facial Review at I Do’s Clinic Kota Damansara

Dec 8, 2015


A photo posted by illy ariffin (@illyariffin) on
2015-12-05 11.27.31
Assalamualaikum and Olla everyone!

Have you tried Lumi Facial before? It is the most canggih facial that I have ever tried and today I would like to share  my experience trying it out. My session was at non other I Do’s Clinic. I have visited this aesthetic clinic for many times since Aug 2015 but this is my first time trying out this Lumi Facial treatment.  The reason why I didn't write about the whole expereince earlier was because I am waiting for the treatment to complete in order to show you the final result. But I just cant tahan anymore! This Lumi Facial is so canggih that I have an urge to write a special feature post for it. hehehe

Just in case you are wondering, my main concern was my on and off acne scar and my lips. Yes my lips! I want to have pinky lips even without lipstick or gloss. Hopefully with the help of aesthetic that could be achieve soon. AMIN AMIN AMIN.. see how hard I pray? Really want it that bad.

10 Questions Tag Post!

Dec 7, 2015

 

make-sure-it-makes-you-happy-picture-quote

 

Assalamualaikum and Olla everyone!

So, couple of weeks ago illy was tagged by Aynal (do check out her blog to give some support) and it have been awhile since I was tagged. I was excited and cant wait to do it. A tagged post makes it feel like you are being interviewed haha..  Now that I finally have the time to do it so here it goes, below are the question by Aynal to me and the rest 10 that was tagged in her post.

 

1. What is you favorite song at the moment?

Michel Telo – If I Catch you , illy masukan video dia kat bawah kalau korang nak tengok. Best lagfu ni bagi happy vibe!

Resepi Seafood Ala Shell Out yang Mudah, Sedap dan jimat!

Dec 6, 2015

 

image

Assalamualaikum and Olla everyone!

Teringin nak makan macam kat Shell Out tapi nak jimat and buat sendiri kat umah? Okay nak cerita hari tu illy challange diri untuk buat make over living room, lepas tu illy janji kat diri sendiri kalau berjaya illy buat make over illy akan reward diri dengan shell out.

Lepas dah siap semua tu illy pun google la review shell out, seabab memang banyak kali dengar and memang interested. Hambik kauuuu illy search ada jumpa review tu 8 orang makan bil dia seriu pergh pengsan baik pergi vacation hahaha

So, illy pun kaji punya kaji. dorang ada offer Louisiana punya style cooking. Jadi buat la research.. jumpa banyak juga recipe ala-ala shell out tapi illy compare dengan gambar tu lain pastu tengok recipe Louisiana crab tu lain.. yang malaysian style letak telur la letak cili boh la.. hurm.. okay takpe ikut selera masing-masing.. tapi kita nak yang betul2 hehehe.. Hasil research yang tungkus lumus jadi lah project kami nak buat shell out kat rumah. Siap pergi beli mahjong paper tu punya la nak real. Sebab kat shell out dia punya special tuang terus food atas table atas kertas tu.. memang nampak menyelerakan

Pengalaman ke Pulau Manukan, Sabah bersama family

Dec 1, 2015

 

2015-11-27 09.29.29

2015-11-28 18.02.06

Assalamualaikum and Olla everyone!

Hujung tahun ni ramai yang pergi bercuti kan? Yer la nak habiskan cuti tahunan dan juga ni la masa budak cuti sekolah jadi bole la bawa berjalan kan? Bagi yang belum kahwin pun apa salahnya bercuti ambik angin baru before start new year. Boleh, fresh kan minda untuk sambut tahun baru dengan azam baru kan?

Kali ni illy nak share pasal pengalaman kami sekeluarga pergi Sabah. Pecutian budget kali ni jadi jimat duit dan bole spend extra untuk makan instead. Sebab kat Sabah ni memang seafood punya heaven. Kalau suka makan seafood confirm korang akan happy sangat sebab teramat murah dan sangat fresh tepi jer pelabuhan hehe

Transportation KL – Sabah – KL

2015-11-26 10.05.08

Family pic on the flight. I want to picit Sofea’s pipi

2015-11-26 12.35.39

Amazing view kan? Ni la gambar Kota Kinabalu dari high above. Cantik betul ciptaan Tuhan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)