Nova Kid - Online Learning - Review

Aug 24, 2021

 


Assalamualaikum and Olla everyone! 

Macam mana korang okay ke? Harap semua sihat. Today illy nak share sikit pasal NovaKid. Pernah dengar tak? Serius best la sebenarnya. Kalau anak korang boring tak da buat apa kat rumah atau as parent you tengah nak cari online class untuk anak, Illy highly suggest korang try enroll NovaKid. 


Kelas semua sangat interactive. Anak illy excited sangat masuk class. Dari start tu cikgu ada nyanyi and also cikgu boleh pilih nak native speaker. Jadi biar dia lagi yakin nak berkomunikasi. Konsep NovaKid ni kita langgan berapa kelas lepas tu nanti boleh booking terus jadual. 






Interface pun sangat cantik dah clean. Ni illy share kat dalam dia nampak macam mana. Siap boleh pilih time yang sesuai dan buat booking time. Kalau ada masalah teknikal tekan jer butang kuning kat bawah tu nanti dorang akan bantu segera. Bagi illy mudah lah nak buat booking as parents. 


Kat dalam tu juga boleh tengok terus profile cikgu, tengok yang mana sesuai. Ada banyak sangat cikgu kat dalam system ikut apa timing yang korang prefer. 




Anak illy memang suka this class, dan illy highly recommend korang cuba. Harga berpatutan. RM64 untuk 4 kelas dalam 2 minggu. Kalau nak lagi jimat, guna masuk code --> ILLIA082 dapat FREE 1 Standard Class. Boleh check it out ❤️ 


Promo Code is valid until 1st of September yaa.. Jadi jangan tunggu lama, terus book jer. 

Click kat sini  



Program ni sesuai untuk pelbagai umur. Jadi Zandria pun seronok dapat masuk class juga. Kalau ada anak dalam umur 4-12 tahun memang sesuai. Okay tu jer la nak share kali ni. Harap bermanfaat. Nanti ada berita best illy share lagi. 

Take care stay safe!

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)