Plagiarism aka Peniru (Ntah mende2)

Aug 19, 2010


Ily ade cite yg lawak ni nak share..

ade ke patut orang curi pic saya buat pic profile die? haha lawaks la.. sape la ily ni, kalau nak dipikirkan balik.. kenape la pic ily yg tak seberapa di culik? haha lawaks la.. org yg buat tu confirm bengong...

dah la name profile nyer pun illy hahaha ntah mende2 da la tu bukan pic ily sorang, pic haniss zalikha pun die pakai.. alamak ai... hahahaa

kalau kemaruk sgt tu pergi buat plastic surgery tu.,, huhuhu =)


ok selepas difikir2 semula ada berberapa faktor kenapa mungkin die pakai pic profile orang lain :
.
1) Tak mensyukuri wajah yg dikuniakan oleh yg Maha Esa untuk dirinya

2) Die physco dan muka nya adalah duplicate kepada BO***Tnya

3) seorang yang saangat mengarut dan mempunyai penyakit split personality

4) memhadapi masalah jiwa yg sangat kritikal

ok for more info check out the inbox that my dear friend send to me..




P/s : syukuri la ape yang Tuhan dah bagi jangan nak jadi faker or poser sgt hehe.TQ




tuje yg ily boleh pikir buat masa ini..

2 comments:

  1. ala illy sian dia tak bape cantik tu..hehe nak nampak cantik dan femes secara cepat.wakaka

    ReplyDelete
  2. tu la.. tidak mensyukir nikmat tuhan da bg =)

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)