Janda Baik Review =)

Nov 5, 2010




Hi,

last week saturday ily pergi Janda Baik.. seronok air dah la sejuk fresh plak tu...

kalau korang nak pergi, masuk kat simpang genting sempah tu.. lepas tu ade signboard.. sile ikut je terus sampai kaw2

mase kat sane kami decide untuk masak tempura sambil mandi air sungai yg sejuk itu.

nak di jadikan story, da sampai je di port pilihan hati, buka camping punya stove tu.. jeng jeng jeng hahahaha tin gas lupe bawa gile la hampe.............. hahahaha

tp berkat usaha my bro hafiz dan encik Johan my super hero.. mereka pun pergi start engine dan cari kedai runcit terdekat...

penat tu ily dgn ikha tunggu.. lame nyer mak ai.. macam nak tumbuh janggut da..
dan akhirnya mereka tiba dgn berita gembira.. boleh la kami masak =)

Best tau pergi janda baik ni.. ramai yg prefer tido chalet tp kami tgk banyak gile chalet tak tahu nak gi yg mane and pikir balik better balik hari je la more jimat hahahahahaha

ok kalau korang nak pergi Janda Baik pergi la =) syiok tuh

alrite ignore the TYPO hahaha..

bahan- bahan nya

dapur camping yg buat hal =)

on the WAY NAK JG HULK

best je jalan die tenang je
hafiz n ikha posing

SEJUK TUH

budak kecik ni nak twisties ikha..



hafiz yg bongek kasi simbah air kat kakak yg comel ini


si putera nak selamat kan dugong

muke happy nak balik dah
nak chow
buat ape tu? hahaha
jom lumba
hafiz kuat posing

ABC yg layan


pontianak

1 comment:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)