Lelaki dan Rambut

Dec 2, 2010

Jangan ingat perempuan je yang particular pasal rambut.. guys pun actually sangat particular pasal rambut..

ily ingat lagi mase ily kat uni shah alam dulu, ade satu org kawan ily ni guys la.. die ni agak macho orgnyer, lepas tu diam2 tanyer ily, kalau nak rambut lembut pakai ape ek?

ily pun jawab pakai serum la.. then die beriya2 korek info ape brand ok la.. then macam2 lagi persoalan yg ily kene jawab.. mase tu ily cam pelik la.. owh laki pun kesah pasal rambut ay? hahahaha

ok tu citer dulu sekrang ade lagi dua kisah

Kisah pertama = my beloved bro

hurm.. ni payah nak explain.. macam2 gile style rambut die.. dari fashion biri2 ke fashion rambut todak semua die try.. tp takpe la janji happy and still muda so try ape2 pun tak la pelik sgt kan?

cume yg fashion paling ily tak suke die buat yg fashion ala2 biri2 tu.. ntah mende2 ngarut macam mat bangla.. tp die cakap style.. katenyer org saloon semua puji pakar rambut je paham.. ok la suke hati anda la labu =) janji ko happy

tp sekarang die da potong rambut die tu and da senonoh dah ily tgk...


Kesah kedua = my beloved bf

ni sorang lagi.. nak tahu tak die pernah bela rambut sampai ke bahu.. dah macam awek2 pun ada.. kalau review elok sikit kite boleh cakap macam hang tuah la konon2..

mohawk pun die pernah buat gara2 terpengaruh tgk citer GLEE..

dan fashion terbaru dan ily rase paling sesuai untuk die adalah fashion botak licin die sekarang (i like) very the KEMAS


so conclusion nyer ily prefer laki yang
1) rambut nyer bersih dan wangi ( takde rambut pun takpe janji nampak kemas)

2) no dandruff please!

3) jgn pakai minyak sebotol.. geli ok?

Thats it for now =) enjoy the pic

ini rambut biri hafiz dan baju hijau tu ikha 

ni fashion ngarut hafiz

mase ni rambut die ok

ni rambut hafiz version ber 'colour'
ini die di perkenalkan fashion IKAN TODAK


mase ni johan rambut panjang.. tepi tu ily la sape lagi

ni mase johan rambut sopan comel je

panjang tu rambut die

ni fashion ngarut kami

ni rambut yg senonoh



ni rambut terbaru hafiz.. smart kan? baru la ok

ni mase johan rambut layer

johan dan mohawk style nyer
ni rambut terbaru johan KEMAS

Save the BEST for the Last.. i present to you bunch of guys hair style
(dah macam majalah mangga je)
p/s: sorry guys, it was hilarious i have to share it =)

1 comment:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)