'Jom cari makan' Restaurant review

If nak rasa chinese muslim food yg sedap and harga berpatutan, ily suggest korang pergi kedai ni. Name die Jom cari makan. Or shortform die JCM restaurant. Sedap tau :)

Siap ade dim sum, yang penting halal. Restaurant ni kat kota damansara. Area giant kota damansara tu, depan skit ade shop lot2 yang menghadap The Strand. Signboard warne purple.


Restaurant ni ambience die simple je. Tapi yg penting is that this place is Halal.


Dim sum die 3 ketul per serving baru Rm 3.50 je. theb ily suke die punyer butter prawn small serving Rm 20, kira ok la sebab udang nyer pun besar dan banyak. masak pun sedap cukup rasa :)


Comments

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Youtube Series

Popular Posts