Rasa macam nak makan Ice Cream lah

Oct 7, 2015


image


Assalamualaikum and Olla everyone,
How are you today? Harap semua sihat dan happy2 always. Apa???? Korang tengah stress? Okay takpe, jangan stress2. Illy ada ubat ni untuk korang. Special punya tau jangan main- main. Hahaha..



Apa lagi, makan ice cream Magnum la. I would like to introduce you and the rest to the latest range of Magnum. Pernah rasa tak White Almond? Sedap laaaa… like seriously, for those yang suka white chocolate mesti suka. For me personally, I memang di lahirkan dengan sweet tooth haha..

image

Apa yang special nya dengan Magnum White Almond is that it is jam packed with all the premium ingredients. Start dari base dia ada premium vanilla ice cream, then di saluti dengan belgian white chocolate and then siap ada toasted almond pieces kat luar tu. So, memang sedap and kena try. Harga pun mampu milik. To me it is luxurious ice cream that is practically affordable. If not mistaken RM4 satu ketul, boleh la kan? 

And by the way, if you are my friends on fb or insta then you would have known illy ada pergi event “Magnum Sensation in White” last week. Arigato once again to Magnum for extending the invite via Nuffnang. Event hosted at KL Hilton and ramai juga illy jumpa kawan – kawan blogger. 

image
image
Inside the hall ‘Magnum Sensation in White’ event.

On top of that ada juga artist macam Tasha Shila, Ning Baizura pastu ada juga illy nampak ramai lagi. Everyone were dressed in white. Sebab tema dia white. Honestly, pening nya kepala masa pilih nak pakai baju apa. Illy cam pening kot, last sekali ni yang illy pakai. Okay ke? hehehe

2015-08-27 19.44.35
with my new blogger friend, Gina
Boleh la kan? Janji ikut tema.. haha by the way, seronok juga masa event tu ada performance kalau nak tengok go check out my insta illy da upload kat sana. Apa malas? Fine, nah illy letak kat bawah ni.. jangan tak play plak. haha
A video posted by @illyariffin on
072642100_1434048551-Magnum_White_Almond_Baru

image

Saja nak bakar line, amacam? sedap tau.. pergi la try. Okay la, that’s it for today and thank you for dropping by at my humble blog and for reading this up. Before I end this post, remember to smile, take it easy and go eat some ice cream! hahaha




N by the way, we also bring back this super cute thumb drive. How cute is that right? Hehehe.. Thank you Magnum!


www.facebook.com/magnummalaysia
 


*This is a sponsored post. Opinion expressed is my own. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

37 comments:

  1. My favourite magnum ♡♡

    ReplyDelete
  2. sgt sedap n mmg suka makan aiskrim nie.. :)

    ReplyDelete
  3. y.. y... apasal nk menggoda sy.. magnum magnum i love u ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaaha funny la you.. actually memang mengoda sebab sedap! nyum nyum :)

      Delete
  4. sy nk magnum skrg...sy nk magnum skrg...sy nk magnum skrg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. i love Magnum caramel the most.

      Delete
    2. Magnum gold.. ada sikit geli for me. hehehhee

      Delete
  5. OMG! Nampak menarik ni. Mesti kena cuba nanti.. Yummehhh

    ReplyDelete
  6. Hoiii sedapnyaaa tp i tengah on diet :'(

    ReplyDelete
  7. magnum ice cream memang best, can diy your icecream as well!

    ReplyDelete
  8. DIY magnum ice cream, choose your favorite BEST GILER~

    ReplyDelete
  9. sexynya dancer tu tapi lagi sexy magnum tu..hehe tak pnah try lg perisa terbaru ini..

    ReplyDelete
  10. chocolate n white all i want tested

    ReplyDelete
  11. Hi Illy, lama sangat nak tunggu posting Magnum Gina keluar. Nice knowing you.

    ReplyDelete
  12. White chocolate xpernah try selalu mkn chocolate je. Boleh cari dkt kedai juga nih

    ReplyDelete
  13. memang ni aiskrim paling superb! Best! Kita sukaaaa

    ReplyDelete
  14. Hello, may I know do u want sell ur thumbdrive?

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)